| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 20
| Propozycje map
Jako, że na FFA z mapkami się zbytnio nie przelewa, chciałbym zapytać graczy o opinię na temat obecnych mapek, a także wysłuchać propozycji co do nowych. Najbardziej odpowiednie pojawią się oczywiście na serwerze, a te na które będzie najwięcej narzekania - usunięte. Zapraszam do dyskusji! Poniżej załączam obecne maps.ini |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Propozycje map
Assault, Militia, storm, survivor, cpl_mill, cpl_fire, clan_fire2 do usunięcia ![]() Do dodania: Eldorado -> Ludzie jednak lubią. Resztę podam później ;p |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Do wyrzucenia: awp_india aim_map cs_deagle5 Moim zdaniem to nie miejsce na tego typu mapy. Do dodania: de_sunny de_irak i na próbę: cs_estate rzul3k assault podstawa - nie masz prawa prosić o usunięcie ![]() to samo z militią, stormem, survivorem |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Te 3 mapy zostaną. Bo czasami jest za mało osób na te większe. Ty nie masz prawa mówić/pisać co mi wolno, a co nie! To po 1. Po 2 więcej siedzę od Ciebie na FFa i wiem czego ludzie nie lubią grać |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
cpl_mill zostawił bym ![]() co do moich propozycji (zaraz powiecie że to nie 4fun) awp_island_s http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/21180/awp_island_s.html jedno z lepszych awp (niestety link ze screenami stracił ważność :P) de_simpsons- bardzo fajna klimatyczna często grana mapka. Bajkowy klimat, dwa bs czego więcej chcieć ![]() oraz scoutzknivez3 jeden scout chociaż dla relaksu na serwie by się przydał. FFa bez scouta to tak jak Diablo bez Ninjy ![]() ja lubię mapki Fun gdzie można odpocząć od standardów granych na okrągło ale widzę mało osób myśli tak jak ja :P więc tylko 3 propo daje. |
| |
| | #6 |
|
wyrzucić jeszcze można prodigy tego też nie chcą grać... dodać eldorado i to chyba na tyle... |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
cs_assault - ja byłabym za zostawieniem cs_militia - obojętne mi to ![]() de_simpsons - jeśli mam się wypowiedzieć to jakoś nie lubię tych 'bajkowych' tekstur... |
| |
| | #8 |
|
Nie usuwajcie assault, cpl_mill co do reszty to mnie to rybka. a dodac: awp_india aim_map_usp de_westwood_big (jak już te 12vs12 osób to przyda się większa mapka) |
| |
| | #9 |
|
o właśnie też bym był za dodaniem aim_map_usp ...
|
| |
| | #10 | ||
Jeżeli już się tak pchacie z tymi scoutami, diglami to miałem napisać: ;-] Cytat:
![]() Cytat:
Ode mnie, jak pisałem: de_suny, de_irak, i skoro już z tymi aimami itd: awp_india aim_jakiś aim_map_usp Czyli praktycznie z każdego rodzaju broni jakaś tam plansza. | ||
| |
| | #11 |
do dodania mapę: de_tuscan |
| |
| | #12 |
|
Nie ma na serwerze map takich jak: de_tuscan de_cpl_mill awp_india de_kabul de_westwood aim_map |
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
Mapki co wymienił 0rz3h można by dodać, tyle że cpl_mil to praktycznie tuscan. |
| |
| | #14 | |
| Wiek: 19
| Odp: Propozycje map Cytat:
Download: de_tuscan - download map from Maps.cs-bg.info de_cpl_mill Download: de_cpl_mill - download map from Maps.cs-bg.info awp_india Download: awp_india - download map from Maps.cs-bg.info aim_map Download: aim_map - download map from Maps.cs-bg.info | |
| |
| | #15 |
|
Chodzi głównie o to że jest napisane że są, ale ich nie ma. Co do dodania ponawiam prośbę z dodaniem jeszcze aim_map_usp i można by jeszcze dodac de_chateau |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| map, propozycje |