| Propozycje Propozycje serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| ex_interp - FAIL!
Cze... dzisiaj jedna rzecz mnie że tak powiem wkurzyła, mianowicie chodzi o ex_interp, gram sobie na waszym FFA patrze coś za dobrze mi idzie patrzę konsolę wpisuję ex_interp i tu wyskakuje ex_interp is "0.1" wg. mnie powinniście zrobić wymuszenie ex_interp na "0.01" albo dać do wyboru np. od 0.01 do 0.03 :P To tyle, proszę H@ o poważne zastanowienie się nad tym i rozpatrzeniem tego.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: ex_interp - FAIL!
Mi tam się wydaje, że w intencji gracza powinno leżeć ustawienie interpu. Jak chce być pizdą 4ever to niech gra na 0.1 i szykuję się na chłostę ludu serwera.
|
| |
| | #3 |
| Odp: ex_interp - FAIL! ja oczywiście zmieniłem na 0.01 ale założę się że 70% innych graczy gra na 0.1 |
| |
| | #4 |
|
to nie lepiej wpisać w config ex_interp 0.01 lub 0.02?
|
| |
| | #5 |
lepiej ale na 100-we część graczy np. FFA nie wie jak to zrobić xD
|
| |
| | #6 |
|
Wymuszanie jest włączone, ale ktoś mądry usunął plugin - już wgrywam. OMG Kto taki syf zrobił na FFA? pluginy niektóre usunięte z plugins, zamiast usunięte z plugins.ini, dodatkowo pododawane po 2razy... Ja pieprze, jak ktoś nie umie tego robić to niech nie kombinuje OK? To taka rada dla tych co robią FFA :* Zamykam |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Ostatnio pluginami bawił się MystiC. Dodał sporo od siebie i coś tam jeszcze robił. W FTP FFA nie byłem dawno. Tyle ode mnie |
| |
| | #8 |
|
Ok wytłumaczyłem już Mysticowi co się gdzie i jak powinno robić |
| |
![]() |
| Tagi |
| fail, ex_interp |