| Propozycje Propozycje serwera FFA |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy jakiekolwiek wspomagacze maja byc zabronione? | |||
| TAK. | | 15 | 78.95% |
| NIE. | | 4 | 21.05% |
| Nie mam zdania. | | 0 | 0% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Wspomagacze
Na prosbe szanownego Rzula zakladam temat, odnosi sie on jednoczesnie do wszystkich serverow. Propozycja to karanie banem WSZYSTKICH wspomagaczy, a wiec nie tylko wh, aima, czy sh, ale takze celownika w awp, czy Bog wie czego jeszcze. Proponowana kara to PERM za jakikolwiek wspomagacz. Moim zdaniem gra na wspomagaczach jest bezsensowna, jaka frajde masz z tego, ze dobrze ci idzie skoro oszukujesz? Ale niektorzy podchodza do tego inaczej... Zeby gra byla fair [a o to przeciez chodzi] nalezy zakazac uzywania jakichkolwiek wspomagaczy!
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Wspomagacze
Więc ja uważam, że powinno być to zabronione, wszyscy powinni mieć takie same szanse.
|
| |
| | #3 |
|
również uważam żeby było zabronioone te celwoniki w awp i scaucie pomagają dużo |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Również ZA! Ale bardziej by pasowało, aby za 1 złapanie Ban na 2tyg/miesiąc. A 2 złapanie perm. Tak, aby inni mieli jakąś szansę na poprawę |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Jak najbardziej za. Skończy się puacz.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
| Odp: Wspomagacze |
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
bind jump + duck=alias tez zabroniony no bez przesady... gamma adjuster tez nie powinien byc chyba ze ulatwia jak na poke... moze zrobmy zakaz bindowania menu buy ? ludzie opanujcie sie to nie esl ani inne ligi to ma byc gra dla zabawy a jesli ludzie uzywaja znajomosci csa i jego komend to nie robmy z tego powodu jakichs jaj dla sprostowania podmienianie modeli i caly ten celownik w awp to tez dla mnie jakas masakra ale mowie o normalnie dostepnych komendach czy aliasach... |
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
sam na to wpdłem ;D dopiszę dziś aneksik do regulaminów
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
ZA RECAMI I NOGIMA! Nawet pieprziony skrypt na BH powinien byc zabroniony! |
| |
| | #10 |
| Wiek: 25
Jakieś aliasy i bh to co innego niż celownik w awp czy podmiana modeli. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
ja tam mam w dupie to i tak znajda sie dwie osoby ktore wszystko zmienia wiec mam juz totalnie wyjebane
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 22
skrypt skryptem ale czy to Ci tak przeszkadza vince? jesli ktos sam umie robic bh to nie potrzebuje skryptu a wierz mi ze ciezko jest to wyczuc czy ktos ma skrypt bh czy nie nie mowie o suvie i ludziom jemu podobnym ktorzy maja radar i wuj wie co jeszcze w oczach ale dla normalnego gracza to jest raczej malo wykrywalne ;p |
| |
| | #13 |
|
Anod@ ma racje, teraz wszyscy zachowują sie jak pies ogrodnika, sam nie ma i innym tez nie da;o As to największy płaczek, hyhy Mi przeszkadzają te rzeczy które oddziaływają na moja postac w grze: smoke, radarhaxy, jakies smokebugi, fleshbugi , wieksze modele niz powinny byc lub takie które dają ogromną przewage |
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
Grochu pies ogrodnika to troszke cos innego :P Ale mniejsza z tym. Analdo, a przeszkadza, ze mi lata taki jak pojebany, a ja go dogonic nie moge... :P Tymbardziej skrypt na BH to zajebista sprawa na GUNGAME, gdzie z noza zabierasz level graczowi...Wiec chociazby zablokujmy to na GG BTW. Analdzio :* Ty moj avatar dalej masz <3 tzn ze ja go zrobilem xD
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 23
Popieram Grocha i Anode, to nie jest esl, gracie dla zabawy a nie o złote kalesony ...
|
| |
![]() |
| Tagi |
| wspomagacze |
| |