| Problemy z Counter-Strike 1.6 i STEAM Problemy z grą Counter Strike jak i platformą Steam. Napisz, a pomożemy rozwiązać Twój problem. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Problem grafika software |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Problem grafika software
wczoraj tak miałem...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Może coś aktualizacja steam'a do tego ma ? Nie instalowałeś żadnych nowych sterowników do grafy ? |
| |
| | #4 |
Musisz pobrać nowe sterowniki do karty graficznej
|
| |
| | #5 | |
| Odp: Problem grafika software Cytat:
Eci, dzisiaj juz normalnie smiga? Moze samo przejdzie tak jak samo przyszlo? Jesli nie to siagne sterowniki, pokombinuje i napisze czy pomoglo | |
| |
| | #6 |
|
ja tak miałem od czasu do czasu jak mi grafa się pierdoliła . więc w tym tkwi może problem? |
| |
| | #7 |
|
Ja jak mam taki problem to wciskam "OK", później tylko w grafice przestawiam, bo samo się zmieniło (640x480, 16 bit i software) i restartuje cs i wszystko dobrze działa :P
|
| |
| | #8 |
|
sprobuj zainstalowac inne sterowniki do grafy a directx masz? |
| |
| | #9 |
Reinstal steama nic nie dal, sterownikami sie nie chce bawic - wszystko smigalo normalnie, nic ze sterownikami nie robilem, wiec czemu mialoby to cokolwiek dac. Directx na pewno jest, inne gry smigaja beez zarzutu.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
No to tak. Napisz jaką masz kartę graficzną, bo z niektórymi bywają takie problemy. I jaką wersje masz sterowników, bo czytałem, że nie wszystkie obsługują openGL. Jedyne co to chyba stery, bo innych pomysłów nie mam. |
| |
| | #11 |
|
Witam mam ten sam problem próbowałem wszystkiego nic nie pomoglo instalowalem sterowniki tylko wlasnie nie wiem czy dobre , jak mozecie pomóżcie mi i dajcie linka do sterow na moja karte graf. Moja karta graf. Radeon x1350/x1550.Z góry dzięki
|
| |
| | #12 |
Ja miałem taki błąd gdy się bawiłem ustawieniami Graficznymi, myślę że Reset ustawień na standardowe powinien pomóc.
|
| |
| | #13 |
|
Sugerujesz reinstall cs'a?
|
| |
| | #14 |
|
Wszystko naprawilem wystarczylo stery zainstalowac odpowiednie.Powodzenia i dzięki za pomoc |
| |
![]() |