| Problemy z Counter-Strike 1.6 i STEAM Problemy z grą Counter Strike jak i platformą Steam. Napisz, a pomożemy rozwiązać Twój problem. |
![]() |
| | #1 |
|
| Problem z ustawieniami podczas wejscia na serwer.
Otóż mam problem taki że jak wchodze na serwer jest wszystko ok a po chwili resetują mi się wszystkie ustawienia typu nick ustawienia dźwięku... i nie moge ich zmienić ... reinstalowałem cs'a, szukałem ale takiego problemu nie znalazłem... |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Problem z ustawieniami podczas wejscia na serwer.
Może masz wirusa. ---------- Wiadomość dodana o 12:05 ---------- Albo aplikacja "cs.exe" z instalatorem jest wadliwa. ---------- Wiadomość dodana o 12:07 ---------- Lub pobierz nową instalkę cs'a i zainstaluj w innym folderze lub dusku. ---------- Wiadomość dodana o 12:08 ---------- Sorry na dysku, pomyliłem się. |
| |
| | #3 |
|
Wejdź w pliki cs'a i w pliku z configiem ( config.cfg ) zmień ustawienia na TYLKO DO ODCZYTU ...
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: Problem z ustawieniami podczas wejscia na serwer. |
| |
| | #5 |
|
w folderze z cs'em cstrike albo cstrike_polish masz plik config.cfg kliknij na niego prawym i zaznacz tylko do odczytu, mi pomogło jak mi się ciągle nick zmieniał.
|
| |
![]() |