| Problemy z Counter-Strike 1.6 i STEAM Problemy z grą Counter Strike jak i platformą Steam. Napisz, a pomożemy rozwiązać Twój problem. |
![]() |
| | #1 |
|
| Problem
Wbiłem na jakiegoś serwa , który podmienił mi menu główne cs'a wie ktoś jak to cofnąć ? Poza tym nie wyświetlają mi się serwery ulubione :/ ( nie wiem czy to w związku z tym ) Pozdrawiam . |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Problem
Usuń folder resource w cstrike_polish to powinno Ci załadować standardowe menu z CS'a. A co do ulubionych to chyba od nowa dodać. |
| |
| | #3 |
|
Właśnie o to chodzi , że jak dodaje i odświeżam to nie pokazuje :/
|
| |
| | #4 |
|
@Odświeżam : Problem z menu rozwiązany ale te ulubione ciągle nie działają ![]() Serwery nie pokazują mi się gdy dodaje je do ulubionych i muszę wchodzić przez konsole . |
| |
| | #5 |
Już zapomniałem gdzie się zapisują ulubione serwery. Na necie wyszukałem, że w steam/config/serverbrowser.vdf. Jednakże u mnie w tym pliku są tylko ustawienia, może u cb byłby to plik od serwerów ulubionych. Sprawdź w właściwościach tego pliku, czy jest zaznaczona opcja "Tylko do odczytu", jeśli tak to odznacz i zaakceptuj. Teraz przykład z mojego steam. U mnie serwery chyba jakoś dziwnie zapisują, bo znalazłem je w Steam\userdata\43317541\7\remote\serverbrowser_his t.vdf i w tym pliku mam ulubione, historie. Spróbuj znaleźć ten plik, jeśli ten pierwszy też ma tylko ustawienia. Jeśli znajdziesz to też sprawdź właściwość j/w. Jeśli nadal nic nie pomoże to coś się wykombinuje innego. |
| |
| | #6 |
|
w steam/config/... nie mam zaznaczonego do odczytu w tym drugim mam plik serverbrowser_ui.vdf i też jest odznaczone . |
| |
| | #7 |
"serverbrowser_hist.vdf" a nie masz tego pliku ? Jak nie, to chyba zaraz zedytuję ten mój plik [bo syfu tam jest dużo ] i wrzucę go.Może jak wkleisz zadziała. Jak nie to może reinstal Steam całkowity. |
| |
| | #8 |
|
Rozwiązane w PW . |
| |
![]() |