| Problemy z Counter-Strike 1.6 i STEAM Problemy z grą Counter Strike jak i platformą Steam. Napisz, a pomożemy rozwiązać Twój problem. |
![]() |
| | #1 |
|
| Problem z Polaczenikem steama i internetu.
Witam! Zainstalowałem steama i gdy włączam go wyskakuje mi aktualizacja. Po chwili wyskakuje mi bład: steam exe main exception to run steam you must first connect to the internet. Nie jestem debilem i zanim tu napisałem spróbowałem m. in: -Re-instal -Wyłączylem fw/sw/zapore -Usunąłem ten plik: ClientRegistry -Formatowałem W internecie też szukałem i nie mogłem znaleźć rozwiązania tego problemu. Udało się go komuś z was rozwiązać może ... ? |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Problem z Polaczenikem steama i internetu.
próbowałeś fixa? ---------- Wiadomość dodana o 13:57 ---------- http://volta-sq.pl/poradniki-counter...tml#post253744 oblukaj to |
| |
| | #3 |
|
Nie pomogło |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
ja miałem tak samo (tzn nie mogłem włączyć stema) tylko ten komunikat mi nie wyskakiwał i dopiero jak pobrałem stema z steampowered.com to było ok
|
| |
| | #5 |
|
ale steama nie otwieraj normalnjie tylko przez fixa . klikaj w ten plik steam.fix
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Często spotykany problem. Niestety jednak nie ma uniwersalnego lekarstwa. W moim przypadku pomogło: 1. Kopia najważniejszych plików z 'cstrike' + całkowite odinstalowanie STEMa z dysku (tzn. przez instalator + ręczne kasowanie katalogów) 2. Wyczyszczenie wpisów w rejestrze dot. STEAMa (np. używając RegCleaner, Registry Clean, CCleaner itp.) 3. Pobierasz platformę STEAM ze steampowered: http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi 4. Po zainstalowaniu logujesz się i pobierasz CSa poprzez STEAM 5. Wgrywasz kopie plików do cstrike I to powinno pomóc. Jeśli nie - daj znać. |
| |
| | #7 |
|
Daje znać ;PP P.S. Napisałem do supportu ale chyba mnie olali ;P |
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
Steam support odpisze ci na pewno ja w moim przypadku podobnym z DODSource odpisali po 2 dniach czyli po 48h odpiszą ich czasu |
| |
| | #9 |
|
OTO ICH ODPOWIEDŹ NA MÓJ E-MAIL Spoiler: Zrobiłem to co mi kazali ... Ale najlepsze jest to, że po zainstalowaniu nie mam folderu Steamapps. Co radzicie ? |
| |
| | #10 |
|
Więc ?? :P
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
bez plików żadnej gry, zalogowania się, coś takiego tego folderu mieć nie będziesz.
|
| |
![]() |