| Problemy z Counter-Strike 1.6 i STEAM Problemy z grą Counter Strike jak i platformą Steam. Napisz, a pomożemy rozwiązać Twój problem. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| steam connection lost
a wiec wywala mnie z serwera co jakis czas zdarza sie do 10 razy na mape internet mam neti 8mb robie sie offline na steam tez nie pomaga macie jakies pomysly??
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: steam connection lost
Znajomi off + coś ostatnio na vt gadali o wyłączeniu procesu EXPLORER.EXE |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Też to mam. Odejście od all grup ze steam - nie pomogło. Znajomi off - nie pomogło. |
| |
| | #4 |
EXPLORER.EXE tez nic nie daje |
| |
| | #5 |
Na coś innego natrafiłem i testuje. Na razie przez 1-2 h mnie nie wywaliło, więc chyba działa. Usunąć te pliki ClientRegistry.blob, Steam.dll, SteamUI.dll |
| |
| | #6 |
ja nawet nie mam takich plikow ;D
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
sprawdź spójność wszystkich plików steam
|
| |
| | #8 |
Musisz mieć te pliki, bo inaczej powinien błąd wyskakiwać przy odpalaniu steam. Albo używasz atrapy steam'a, jakiegoś pacsteam ![]() Te pliki są w folderze Steam. Ale jednak chyba nie pomogło, bo przed chwilą znowu mnie wywaliło. |
| |
| | #9 |
to nic nie daje znalazlem te pliki ale jak uruchamiasz steam to sie sciaga aktualizacja i je pobiera na nowo
|
| |
| | #10 |
No chyba o to chodzi, aby się pobrały na nowo, może jakoś się lepiej zapiszą, czy coś. Ale że i to mi nie zadziałało, więc szukałem dalej. Kolejną rzeczą, którą znalazłem jest coś co chyba powinno zadziałać, bo tak pisze samo Valve ;p https://support.steampowered.com/kb_...1452-HCVB-6984 Na razie zrobiłem tylko 1 rzecz, ale dopiero jutro przetestuje. Jak zadziała to przerobię to na łopatologiczną wersję poradnika pl |
| |
| | #11 |
i co dziala?
|
| |
| | #12 |
Na razie mnie jeszcze niw wywaliło dzisiaj, a dodałem tylko te 2 pliczki.
|
| |
| | #13 |
a ten drugi w notatniku dodac?
|
| |
| | #14 |
Jednak nadal mnie wywala. Ale rzadziej, trafi się moment, że 3-4 razy na godzinę wywali. A czasami jest, że przez pół dnia nie wywali. Tylko dodałem te 2 pliki, ustawienia upderate itp. to zawsze są zmienione na początku instalowania CS. Jeszcze chyba zobaczę te porty do odblokowania. |
| |
| | #15 | |
Teraz sprawdzam te porty. Ale qrde nie wiem co zrobić :f [zapodam kilka możliwości] Cytat:
Ale przynajmniej są porty podane jakie odblokować. Ja odblokowałem [chyba] te porty w Sygate Personal Firewall (bo tego używam). Jak to nie zadziała to jeszcze spróbuję odblokować porty w routerze, coś takiego Cytat: I _|_ nadal mnie wywala. Ja jednak zablokowałem porty w moim programie :f, ale wył. program i nadal wyskakuje mi ten błąd :(. Jeszcze router mi został . | |
| |
![]() |
| Tagi |
| steam, connection, lost |