| Problemy z Counter-Strike 1.6 i STEAM Problemy z grą Counter Strike jak i platformą Steam. Napisz, a pomożemy rozwiązać Twój problem. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| odrzuca mi hasła na serwery
jw. Gdy wpisuje 100% poprawne hasło na serwer to mi wyskakuje że jest nieprawidłowe, przedtem pomagało wyłaczenie cs'a i włączenie go z powrotem... Teraz już to nie działa i musiałem wylogować się ze steam'a żeby wejść na serwer i to nie za pierwszym wylogowaniem się w końcu udało ... Komuś może bliższy jest ten problem ? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: odrzuca mi hasła na serwery
Masz coś nie tak z configiem. Ja miałam też tak. -.- Wyrzuć go i powinno być dobrze, ale nie będziesz nic miał. A dokładniej to chyba za to odpowiada jakaś linijka z setinfo. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Połącz się z serwerem zanim wejdziesz w Csa, czyli bezpośrednio przez STEAM w Windowsie. Po jakimś czasie problem sam zniknie ;x Sam to miałem |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
rzulek to nie działa bo próbowałem nie raz;p póki co wykasowałem wszystkie linijki setinfo z autoexeca później sprawdzę czy działa; ] |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Mi działało Nie wchodziłem w CSa tylko od razu przez Steam i wchodziło mi ![]() Hmm...to masz coś grubszego! Spróbuj jak Julka napisała. Przenieś cfg do innego folderu i wejdź na "czysto" |
| |
![]() |
| Tagi |
| serwery, hasla, odrzuca |