![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Kolorowanie szkicu - sAhim
Krytykować i mówić, co mógłbym poprawić, bo jestem początkujący ![]() Obraz pierwotny: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Po moim kolorowaniu: http://imageshack.us/photo/my-images/140/songokut.png/ Jak dla mnie wygląda na trochę niedokończony... Ale nie wiem, co mógłbym poprawić. Praca wykonana w gimpie prawie w całości aerografem. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Kolorowanie szkicu - sAhim
Sam szkic o wiele b. mi się podoba ![]() Dawno nie widziałem DB, więc nie pamiętam szczegółów "kresek". |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Ale to jest kredkami tak ?
|
| |
| | #4 |
| Odp: Kolorowanie szkicu - sAhim |
| |
| | #5 |
szkic zajebisty, kolorowanka to lipa straszna ;d
|
| |
| | #6 |
| |
| | #7 |
Więcej cieni, mniej oczojebny kolor włosów i więcej szczegółów które troszkę pogubiłeś
|
| |
| | #8 | |
| Odp: Kolorowanie szkicu - sAhim Cytat:
| |
| |
| | #9 |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
Na moje to już lepiej. W poprzedniej pracy użyłeś zbyt oczojebnych kolorów jak na taką prace. Ale to moja opinia, ja nie znam się na tym xd. PS. Jest ktoś kto potrafi zrobić jakiś ciekawy szablon strony www? Oczywiście za darmo |
| |
| | #11 |
pastele to do pizdy są ;<
|
| |
| | #12 |
| |
| | #13 |
Nie wiem czemu, ale coś mi się wydaje, że twarz tak jakoś za mało dokładnie zrobiona jest. Ale z tego co pamiętam to właśnie twarz nie miała jakiś zajemocnych rysy twarzy. Może tylko proporcjonalnie powinna być trochę większa. A tak z kolorami to lepiej teraz wyszło. Teraz jeszcze tło jakieś znane ![]() Np. przy tej przemianie ziemia, bądź planeta bogów, czy coś. |
| |
![]() |
| |