| Poszukiwania Szukasz gry? Programu? A może szukasz muzyki? Ten dział jest właśnie dla Ciebie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Grubson
Poszukuje dyskografii grubsona. Mianowicie: 2003/2004 GrubSon - "N.O.C." 2003/2004 GrubSon - "Grubsonmental [SoundsOfLife]"Vol.1 2005/2006 GrubSon - "Nowa Fala Vol.1 -Ogien-" 2005/2006 GrubSon - "Nowa Fala Vol.2 -Ziemia-" Dokładnie nie wiem czy istnieją takei płytki, lecz znalazłem na "x" forum ale bez linków ;< |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Grubson
No ja mam trochę muzyki Grubsona zanim wyszła jakaś tam płyta. Te kawalki są stare, a płyta wyszła chyba z pół roku temu (ORS? OSR? To chyba ta właśnie). Mam całkowicie inne wersje The Bill'a, Nie ma nic, nie nie nie i kilku innych. Ogólnie na płycie są beznadziejne podkłady. Jeśli nie masz to pisz. |
| |
| | #3 |
Jedyne co posiadam to O.R.S + 5? takich pojedynczych znalezionych an wrzucie, a czytam, że są 4 płytki, których nie mam :< Upnij coś starszego jak możesz. Najlepiej all-(odjąć)O.R.S ![]() Ukocham Cie za to ;d |
| |
| | #4 |
|
Poszukaj, a znajdziesz, ja mam 29 kawałków spoza O.R.S. Natomiast ja sam nie zuploaduje tego w najbliższym czasie bo po prostu nie mogę. Za kilka dni już prędzej. |
| |
| | #5 |
Aktualnie wgl wrzuta mi nie działa, więc 90% wyszukiwarek mp3, które znam też, więc albo poczekam na Ciebie, albo jak zacznie działać mi wrzuta. Tobie też nie działa?? |
| |
| | #6 |
|
Działa, pozdrów providera/wirusy. wyszukiwarki mp3 sux, szukaj na forach warezowych, aż znajdziesz. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
| Odp: Grubson |
| |
| | #8 |
|
Raczej Globkowi nie chodziło o mixtape, gdzie raczej jest to MIXtape, a nie same piosenki autora, wręcz ich brak. Też mam ten mixtape i niepolecam, nudny strasznie, brzmi jak kiepskie promo x200 sklejone w całość.
|
| |
| | #9 |
W pierwszym poście napisałem na jakich albumach mi zależy. ew. pojedyncze single, które nei znalazły się na płytce O.R.S
|
| |
| | #10 |
| Odp: Grubson |
| |
| | #11 |
Najss! Thx |
| |
![]() |