| Poszukiwania Szukasz gry? Programu? A może szukasz muzyki? Ten dział jest właśnie dla Ciebie! |
![]() |
| | #1 |
|
| Crime Cities oraz Wings of Fury
Cześć ! poszukuję dwóch niesamowicie dobrych gier ! Pierwszą z nich jest klasyczna gra produkcji polskiej Crime Cities ! Kiedyś była dołączona do CD-Action w wydaniu dwu płytowym. Ciężko jest mi ją znaleźć w sieci więc proszę o pomoc ! Drugą grą, którą bardzo mocno poszukuje jest Wings of Fury ! Nie chodzi mi tutaj o remake który nawet ślepy znajdzie w sieci ale o wersje klasyczną tj tą przeznaczoną na *Amigę badź *Commodore 64 i w pełnej wersji. Proszę o pomoc ! * roczniki 91 i młodsze; odpalcie google i zobaczcie na czym kiedyś się grało ! te gry miały wielgaśną grywalność ! kaseta do czytnika, joystick w dłoń i lecę bo chce ! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Crime Cities oraz Wings of Fury
Nie mam teraz czasu na robienie postów więc daje Ci szybko. FileSonic / Można pobierać zamiennie Kod: Download Crime_Cities-FLT.part1.rar for free on Filesonic.com Download Crime_Cities-FLT.part2.rar for free on Filesonic.com Download Crime_Cities-FLT.part3.rar for free on Filesonic.com FileServe Kod: Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Uplodstation Kod: Uploadstation - Your #1 Free File Hosting Service Made Simple Uploadstation - Your #1 Free File Hosting Service Made Simple Uploadstation - Your #1 Free File Hosting Service Made Simple Cd wings of fury: Mingos Commodorepage i dalej ogarniesz |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Crime Cities oraz Wings of Fury
dobre dobre !
|
| |
![]() |