| Poszukiwania Szukasz gry? Programu? A może szukasz muzyki? Ten dział jest właśnie dla Ciebie! |
![]() |
| | #1 |
|
| Poszukuję gry !
Specjalnie zakładam temat w tym dziale a nie w dziale dyskusje - gry. Otóż od paru dni/tygodni szukam gry z półki "dobre starocie". Jest to gra dokładnie nie wiem ale sprzed 5 lat? Jest to gra podobna do herosów? Wiem tylko tyle że było parę ras : orkowie, ludzie itp. Pamiętam kilka kwesti postaci (tzn wymawianych przez moje minionki). Jedna to "gin niewierny" , druga "doskonały strzał milordzie" bądź "dobrze milrodzie". Były też rodzaje 3 magów w pewnym królestwie (taki czerwony, czarny i szary). Może ktoś kojarzy grę? Wiem że cięzko wydedukować po takim opisaniu, ale to tyle ile kojarzę sprzed tylu lat.. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Poszukuję gry !
cholera wie może chodzi ci o disciples II ?
|
| |
| | #3 |
|
czy to nie gothic?
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
| Odp: Poszukuję gry ! |
| |
| | #5 |
|
| Odp: Poszukuję gry ! Właśnie nie, to nie to . Przypomniało mi się też że kwestię "Giń niewierny" wypowiadał taki wielki koksiarski rycerz (był ubrany , jeśli można tak to nazwać w złoto - srebrną zbroję i miał rogi na hełmie, posiadał też miecz - chyba taki ognisty). Co więcej nie było w tej grze żadnych animacji 3d tak jak w sadze herosów
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Saper?
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Jak te rogi to mi się Stronghold skojarzył ale pewno nie to.
|
| |
| | #8 |
|
| Odp: Poszukuję gry ! |
| |
| | #9 |
|
| Odp: Poszukuję gry ! Nie to też nie to (chyba że wujcio grafika kłamie :/). Dzięki za chęci, jak coś komuś przychodzi na myśl to bym prosił o odpowiedzi. A i taka prośba wiem że to offtop ale proszę o nie pisanie zbędnych postów ....
|
| |
| | #10 |
|
Ja wiem po tekstach to Warcraft 3 najlepszy
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
z tymi tekstami to mi sie kojarzy tylko Twierdza - czyli ten Stronghold gz dla naszego archeologa Colgate'a hahaahaha
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 23
| Odp: Poszukuję gry ! ![]() Battle for Westnoth - stara dobra giera elfy orkowi krasnoludy i ludzie. Turowa ale mnie tam wciagneła |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
turowa to tylko na singlu bo kurwa jak graliśmy w 5 w heroes'a to nikomu do śmiechu nie było
|
| |
| | #14 |
|
mi sie to kojarzy z warcraftem
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
Kwejk: Jebiemy Sucharami I ?