![]() |
| | #1 |
|
| [Poradnik] Animacja # Kolorowy napis Adobe Photoshop CS3 Dzisiaj nauczę robić was napis zmieniający kolor, jest to banalnie proste Pierwsze co robimy to tworzymy napis o kolorze np. czarnym. Potem kopiujemy warstwę z 3 lub 4 razy za pomocą klawiszy ctr+j. Potem wystarczy każdej warstwie dać inny kolor. Teraz wystarczy wejść w Okno --> Animacja Widzimy tam takie linie chyba o kolorze morskim, jak nie to naciskamy guzik w prawym rogu okna "Konwertuj na animacje osi czasu" Każda os czasu ustawiamy tak żeby nie spotkały się ze sobą. Po zrobieniu os ma wyglądać tak: ![]() Tera naciskamy na przycisk "Konwertuj na animacje klatek" Każda klatkę ustawiamy na 0.5s zależy jak ktoś chce. Ma to wyglądać tak: ![]() Wchodzimy w Plik-->Zapisz dla internetu i urządzeń. Opcje powtarzania ustawiamy na Bez ograniczeń. Dajemy ok i zapisane A o to efekt: ![]() Napis nie wyszedl najlepiej , poniewaz dawno to robillem i w tedy jeszcze nie ogarnialem , ale moze sie komus przyda icasso:Zakaz kopiowania! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 22
|
buahahahahah ale mam kozackie korale |
| |
| | #3 |
|
|
A zes mnie zrobil :P Co to w ogole za pokemon ?? :P
|
| |
| | #4 |
|
|
To nie jest poradnik , tylko moja sygnetura , nie offtopujcie ;p
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 26
|
toś mi wybrał pokemona :F
|
| |
| | #6 |
|
| Find your Pokemon! tu wpisywalem wasz nick , a nie wybieralem , dajcie se warna za offtop |
| |
| | #7 |
| Wiek: 26
|
hahahahahha to w sumie lepszy niż dla nicku suvvvv ![]() Raku nie przesadzaj ;P ---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ---------- ps: warny rozdane ( sobie dodać niestety nie mogę )posty pokasuje później |
| |
| | #8 |
|
|
Efekt nie najlepszy, ale liczą się chęci |
| |
| | #9 |
|
| palko mnie nie zrobiles :P bedzie karane po glowi. Ale fajnie to zrobiles podoba mi sie |
| |
![]() |
| Tagi |
| napis, kolorowy, animacja, poradnik |