| Warcraft 3 mod | 80.72.41.210:27228 | [S/NS] | ||
| FFA | 193.33.177.14:27231 | [S/NS] | ||
| TeamSpeak | ts.volta-sq.pl | 3.0 | ||
| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 22
| GUI dla początkujących. [CS 1.6] 1. Zmiana tapety w głównym menu CS. 2. Zmiana menu głównego. 3. Zamiana muzyki w głównym menu. 4. Zmiana spray’u w grze CS. 5. Zmiana okienek, czcionek w grze i w menu CS’a. 6. Zmiana wyglądu HUD w grze. 7. Zmiana ikonki mikrofonu nad graczem. 8. [Dalsze pkt. będą dochodzić z czasem]. __________________________________________________ _______________ 1. Zacznijmy od zamiany tapety w głównym menu CS. Spoiler: 2. Zmiana możliwość menu głównego. Spoiler: 3. Teraz zajmiemy się zamianą muzyki, która leci w menu głównym. Spoiler: 4. Na pewno większości z was znudziły się te nudne spray’e z gry. Spoiler: 5. Zmiana okienek, czcionek w CS’ie. Spoiler: 6. Zmiana ikon w HUD, w grze. Spoiler: 7. Zmiana ikonki mikrofonu nad graczem. Spoiler: Dalsze pkt. będę dodawać z czasem jak poznam trochę więcej sztuczek. __________________________________________________ __________ Wytykajcie błędy, dawajcie swoje propozycje doświadczenia z takimi rzeczami i ostatecznie poprawiajcie moje błędy. Poradnik dla Volta-sq.pl by Bad Day |
| |
| | #2 |
| Odp: GUI dla początkujących. [CS 1.6] |
| |
| | #3 |
|
| Odp: GUI dla początkujących. [CS 1.6]
Dobra robota Bad Gay ![]() Ale niestety wszystko już miałem zrobione :] |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
TuNIKA nie bądź za mądry |
| |
| | #5 |
A masz jeszcze jakieś propozycje może, jakie zmiany mam opisać, znaleźć ? Bo mam już kilka na oku, ale zachęty nigdy :( |
| |
| | #6 |
A da się zmienić wygląd bojownika o wolność(terrorysty) albo komandosa sapera(ct)?
|
| |
| | #7 |
|
Po prostu zmieniasz sobie model, a jak chcesz sam strój (tzn. cały czerwony) to musisz podmienić teksturę modelu.
|
| |
| | #8 |
To coś pokombinuje jutro. I spreya też sobie zmienie . Takie rzeczy urozmaicaja gre
|
| |
![]() |
| Tagi |
| poczatkujacych, gui |