| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Steam connect lost - fix Już przetestowałem daną metodę pod każdym kontem i przez dłuższy czas, więc mogę pewnie powiedzieć, że dzięki temu sposobowi ten problem zniknął. Na necie można znaleźć dużo sposobów, które mogą pomóc zlikwidować problem "Steam connect lost", każdy też sprawdzałem, ale niektóre działały do czasu albo w ogóle nie działały. Takie sposoby jak: - usunięcie grup - niektórym to pomaga, mi w ogóle nie pomógł; - usunięcie znajomych - u mnie działało jak usunąłem z ponad 200 do 50 znajomych + wył. społeczność Steam; - wył. społeczności Steam - większości działa ten sposób, ale niektórym, jak mi działało do czasu; - usunięcie plików .blob z folderu steam - to jest sposób na inny problem; Mi pomógł tak jak większości inny sposób, który jest jakoś słabo "rozreklamowany" na necie. I już. Już nie zobaczysz tego błędu "Steam connect lost". Steam trzeba zawsze odpalać poprzez plik "Steam Fix.cmd". Dla nieufnych zawartości tego pliku podaje wam zawartość tego pliku i co on robi. Spoiler: Poradnik by Bad Day. Dla forum Volta-sq.pl. Zakaz kopiowania tego poradnika na inne fora. Tylko ja się rozpisuję nad krótkim sposobem tak rozległe. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Steam connect lost - fix
MÓJ PLICZEK :d NICE PORADNIK |
| |
![]() |