| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Jak ustawić interp.
Otóż dużo osób zadaje pytanie na serwerze jak ustawić w configu interp[też miałem ten problem]. Rozwiązanie jest w tym filmiku ![]() Klik Mam nadzieje, że pomogłem. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Jak ustawić interp.
Nie wiem po co tworzyć kolejny config [userconfig], żeby tylko wpisać komendę o interp'ie. WYstarczy w zwykłym config.cfg wpisać ex_interp "0.01", zapisać i zaznaczyć plik we właściwościach "Tylko do odczytu". |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
| Odp: Jak ustawić interp.
BAD opisał to wystarczająco dokładnie ale niektórzy nawet tego nie wiedzą więc pokarze wam drogę na Windowsie 7 x64 :] Mój komputer-->Dysk C (chyba że gdzieś indziej macie zainstalowane Countera)-->Pliki programów-->Valve-->Steam-->SteamAps-->WASZ LOGIN-->Counter-strike-->Cstrike_polish-->CONFIG. Mam nadzieję że niektórym ułatwiłem bo wczoraj co niektórzy na serwerze się mnie pytali |
| |
![]() |