| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Jak Usunąć Binda
Witam. Jako że w ostatnim czasie troszkę się posypało banów za reklamę, postanowiłem napisać poradnik dzięki któremu dana osoba usunie binda z reklamą. Pierwszy sposób: 1: Wchodzimy do gry 2: Klikamy przycisk "~" 3. Wpisujemy unbind "klawisz który chcesz odbindować" 3: Klikamy enter Drugi Sposób: 1: Wchodzimy do folderu ...Steam/SteamApps/nasze konto/counter-strike/cstrike (_polish) 2. Otwieramy plik config.cfg 3: Szukamy swojego binda którego chcemy usunąć 4. Zaznaczamy i usuwamy binda Uwaga! Bind z reklamą usuwa inny nasz bind. Gdy mieliśmy bind na mówienie przez mikrofon pod "k", i reklama zbindowała się pod ten sam klawisz, musimy od nowa robić dany bind. Gdyby ktoś miał problemy dołączam czysty, standardowy cfg. ZAKAZ KOPIOWANIA PORADNIKA BEZ ZGODY AUTORA |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Jak Usunąć Binda
Stary jeżeli tu chcesz tutaj kolejnego admina i tym sposobem nabijasz sobie posty to ja Cię żegnam. Nie rób z ludzi idiotów, bo robisz poradnik typu "Jak wejść do kibla i się wysrać". Skończ te Twoje "poradniki" i lepiej wyjdź. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Panika, dla części osób wydaje się to oczywiste, dla części jest to czarna magia. ![]() Przykład z DR - koleś, można mu było tłumaczyć, żeby usunął binda, czy to w konsoli, czy z configu, nie wiedział 1. co to jest bind, a 2. jak dostał bana za reklamę, pisał "usuńcie mi tą reklamę". |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Panika to, że Ty wiesz jak to zrobić, to nie znaczy, że jakiś "nowy" będzie znał takie zwroty, a już w ogóle komendy. Dodatkowo powinieneś dodać, że reklamy często bindują w userconfig. |
| |
![]() |
| |