| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
|
| Moje ip Poradnik Konskursowy w tym poradniku pokaze wam jak sprawdzic swoje IP internetu. Jest to bardzo proste wchodzimy na strone Moje IP, Mój Adres IP, What is my IP Address, My IP Address, Geolokalizacja, Geolokalizator i mamy |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Moje ip
IP można sprawdzić też przez cmd.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
Adres IP: 82 .145 . 208 .94 Nazwa hosta : z07-11.kardstaed.dk ISP : Organizacja : Proxy : Wykryto proxy ! Państwo : Norway Region : Tromsoe Miasto : Tromsoe System operacyjny: Mac OS Przeglądarka : Google Chrome to moje |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
ip jest w psychostatsach tez ;d
|
| |
| | #5 |
|
tak tylko jak masz zmienne ip, a chcesz u kogos innego sprawdzic jego ip to psychostaty nic ci nie dadza
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
na WP tez mozna |
| |
| | #7 |
|
Najlepiej wejsc na jakis serwer cs, reklamowac volte, dostac bana i tam masz swoje IP Proste ;D
|
| |
| | #8 |
|
| Odp: Moje ip |
| |
| | #9 |
wszyscy co graj w cs powinni znac komede "amx_ip" i pojawi sie na wszystkich graczy ip
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
amx_ip na nie ktrócyh albo i na wszystkich serwerach jest komendą dla admina botki. Więc zwykły gracz tylko status może użyć, gdzie chyba tylko sid widać. @ down Widać, że tylko na kilku serwerach grasz. |
| |
| | #11 |
a nie praqwda bo amx_ip dziala rowniez dla normalngeo gracza botku
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
Swoje ip można zobaczyć również na stronie >> Moje IP | Jaki jest Mj adres IP | My IP << Wejd i sprawd! oraz na tej samej stronie można zobaczyć czy ma się ip wewnętrzne czy zewnętrzne. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
| Odp: Moje ip |
| |
| | #14 |
|
to ttak proste kazdy by sie sam domyslil |
| |
| | #15 |
| Wiek: 17