| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 | |||||
| Wiek: 21
| Skrypt AWP - poradnik
Witam! Zrobiłem przydatny skrypt na AWP, niektórzy o nim słyszeli, niektórzy nie mają pojęcia, że takie coś w ogóle istnieje. Od razu mówię, że ten skrypt jest nielegalny na turniejach itp. Cytat:
Teraz widzisz rozszerzenia plików. Aby skrypt działał musimy utworzyć notatnik o nazwie "userconfig.cfg", a wklejamy go do folderu: STEAM Cytat:
Cytat:
Następnie otwieramy folder config.cfg, który się znajduje tam gdzie mamy wkleić "userconfig.cfg", kopiujemy jego zawartość i wklejamy do "userconfig.cfg". Następnie w "userconfig.cfg" usuwamy linijkę "exec userconfig.cfg", która znajduje się na samym dole i wklejamy treść skrypta oraz zapisujemy. Opis: Po strzale z AWP automatycznie zmienia broń na nóż. Aktywacja/Dezaktywacja "N" Cytat:
Po strzale z AWP automatycznie zmienia broń na nóż i z powrotem na AWP. Aktywacja/Dezaktywacja "N" Cytat:
Jeśli skrypt się przydał to daj pomógł, trochę się namęczyłem xd Zrobiłem ten poradnik również z nadzieją, że przyciągnie graczy, którzy surfują po googlach ![]() Poradnik w 100% mój. | |||||
| |
| | #2 |
|
| Odp: Skrypt AWP - poradnik
Może lookne jak do kompa siąde ale dopóki ktoś nie powie czy to legalne czy nie to na volcie nie będę używał ;p
|
| |
| | #3 |
|
wątpię żeby na FFA to było dozwolone |
| |
| | #4 |
Nawet jeśli jest nielegalne to innym się przyda na serwerach fun |
| |
| | #5 |
|
Rosa, żeś dowalił. Na FFA większość ludzi na tym jedzie. PS: Shadow raczej przerobiłeś istniejące na "swój" |
| |
| | #6 |
Nie, robiłem sam. W googlach co prawda wcześniej szukałem gotowca, ale żaden nie działał poprawnie to zrobiłem własny, bo nawet lepiej jak się czegoś nie skopiuje. Poza tym to mój trzeci skrypcik, także trochę amatorski, ale ważne, że dobrze działa. Trochę się pomęczyłem z tą aktywacją i dezaktywacją skrypta. Miałem jeszcze zmienić linijkę ";alias Sh4dow.3 "weapon_awp"", ale skrypt działa, także nie ma potrzeby usuwania tego czy przerabiania. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
a czy czasem nie powinno się bind "n" ... wkleić do config.cfg a aliasy do useconfig ??
|
| |
| | #8 |
config.cfg nie edytujesz, zawsze się zmieni na te główne ustawienia, tylko userconfig.cfg możesz edytować jak chcesz.
|
| |
| | #9 |
|
Mardog nie zaglądam nikomu w cfg więc nie wiem |
| |
| | #10 |
Shadow fajny skrypt tylko nie można granatów rzucać bo od razu się zmienia na nóż i czasami tam miałem z każdą bronią specjalnie sobie buzzkila wlączyłem i sprawdzałem ![]() Raz normalnie strzelałem a raz po 1 strzale mi zmieniało ak, m4 ,mp5 .... itd ![]() Ale po za tym wszystko fajnie |
| |
| | #11 | |
| Odp: Skrypt AWP - poradnik Cytat:
| |
| |
| | #12 |
No no pewnie że tak robiłem |
| |
| | #13 |
| Odp: Skrypt AWP - poradnik |
| |
| | #14 |
|
Lipa, poszedłem na mixowego serwa kupiłem awp strzeliłem i później jak chciałem strzelać słyszałem jak wyciąga nóz a nie jak strzela. W ogóle to dziwny skrypt jak musisz go włączać i wyłączać ^.- Rosa a ja zaglądam komuś do cfg?? To po prostu widać jak gość zmienia. |
| |
| | #15 | |
| Odp: Skrypt AWP - poradnik Cytat:
Za szybko strzelasz, broń ma "exhaust" czyli tzw. czas, po którym możesz strzelić ponownie, a skrypt nie ma exhaustu, także jeśli klikniesz LPM za wcześnie, zanim jest możliwość strzelenia to nie wystrzelisz, a broń zmieni się na nóż. Spróbuj ponownie, ale strzel dopiero jak minie exhaust. Rozumię, że są prosi, którzy strzelają bez celownika w heady, ale ten skrypt jest na celownik. Jeśli włączysz celownik to z pewnością nie napotkasz się na exhaust. Nie trzeba go włączać i wyłączać co już pewnie rozumiesz po tym co napisałem wyżej. Włączenie i wyłączenie jest po to, by nie usuwać skrypta z cfg gdy nie jest potrzebny. Dajmy na to taki przykład: Gram AWP, włączam poprzez klawisz "N", zmienia się mapa na dust, wyłączam poprzez klawisz "N", o to właśnie chodzi. | |
| |
![]() |
| Tagi |
| poradnik, awp, skrypt |