| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
|
| DRCfg [v1.0.3] - Najnowsza wersja najlepszego configa pod mod DEATHRUN[DR] w CS 1.6!! ![]() Prezentuję dla Was najnowszą wersję najlepszego configa pod mod DeathRun w CS 1.6 Co zawiera? - optymalne ustawienia funkcji i komend dla DeathRun Mod - wyłącza niepotrzebne rzeczy, które powodują spadek FPSów - uruchamia komendy stabilizujące pracę silnika GldSrc - a także ustawienia graficzne podwyższające ilość FPSów w grze, trochę jednak pogarszają grafikę, lecz nie tak bardzo żeby nie można było grać [Aby je aktywować należy skopiować komendy z pliku GRAFIKA.txt do swojego pliku userconfig.cfg] Zmiana w grafice nie jest aż tak duża, jak możesz sobie teraz wyobrażać. Poniżej przedstawiam dwa screen’y na których zobaczysz różnicę w wyświetlanej grafice. Rozdzielczość: 800x600 Typ Wideo: OpenGL Tryb: 32bit Ustawienia na najlepszą grafikę w CS-ie 1.6 ![]() Rozdzielczość: 800x600 Typ Wideo: OpenGL Tryb: 16bit Ustawienia graficzne z configu DRCfg ![]() Jak widzimy, różnica nie jest zbyt duża i nie odstrasza, nadal jest miła dla oka i nadal widoczne są szczegóły takie jak sprej, oryginalne napisy na mapach, dziury i nierówności w powierzchni choć nieco rozmazane. Grafika nie ulega rozjaśnieniu jak to widzimy na drugim screenie! To są moje oryginalne ustawienia dzięki którym uzyskałem maksymalną jasność dostępną w CS 1.6 poprzez manipulację wartościami brightness i gamma – nie ma ich w pliku GRAFIKA.txt, ani w DRCfg.cfg. Nie umieściłem ich, ponieważ nie wpływają na ilość FPSów w grze. Na moim komputerze, który jest już naprawdę stary (4 lata) na ustawieniach z 1 screenu osiągam podczas gry w CS-a 1.6 maxymalnie 70 fps. Po użyciu tego configu jak widać na drugim screenie moje fpsy skaczą do poziomu 360! No i teraz można grać CHANGE-LOG: INSTALACJA CONFIGU: Dokładnie wyjaśniona instrukcja w paczce w formacie PDF. KLAWISZE: Po aktywacji DRCfg[v1.0.3] dostępne będą klawisze: DOWNLOAD: Pliczek.net - Darmowy hosting plików |
| |
![]() |
| Tagi |
| deathrundr, mod, configa, najlepszego, wersja, najnowsza, v103, drcfg |