| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Ventrilo Mix - instrukcja To nie jest mój poradnik. [poprawione błędy ort. i int. przeze mnie ]Hej. Napisałem ten poradnik dla wszystkich którzy nie wiedza skąd pobrać i jak skonfigurować program do rozmów grupowych. Najczęściej do omawiania spraw w popularnych grach mmo( lub mmorpg nie znam sie na tym). Ok jedziemy: Poradnik przedstawia podstawowe funkcje programu ventrilomix, oraz CZYSTY, i pewny adres do pobrania. Na początek trzeba pobrać, jak ktoś mi nie ufa, a zapewne tak jest, ponieważ moja ilość postów jest bardzo mała, polecam różnego typu skanery online np. - www.VirusTotal.com - Skaner On-line - ESET NOD32 - skuteczny antywirus - ESET Online Scanner - Kaspersky Anti-Virus - najlepszy Antywirus. Ochrona komputera przed wirusami, hakerami i spamem Bez obaw, gwarantuje 100% sprawdzonego, oraz działającego pliku. A wiec wchodzimy na stronkę. Jej adresem jest: www.vt-mix.pl Pięknie nie wygląda, lecz oczywiście nie o to chodzi, ma być funkcjonalna i czysta. A nie ładna i z wirusami. I oczywiście regularnie aktualizowana pod kątem wersji programu. Tak wygląda po zainstalowaniu, oraz odpaleniu nasze VentriloMix. W jego skład wchodzi: - Ventrilo 2.1.4 - Ventrilo 2.2 - Ventrilo 2.3 - Ventrilo 3.0.5 - TeamSpeak 2 - Mumble Gdy wyskoczy nam okienko o nowej wersji klikamy "nie". 1.Nazwa użytkownika (klikamy na strzałkę obok i wybieramy nowy nick), 2.IP i port servera (o tym zaraz), 3.Tu nie będę się rozpisywać bo to naprawdę nie potrzebne. Teraz omówię pkt 2. 1.Adres (IP) servera, 2.Tak samo jak pkt 1, 3.Wpisujemy port servera, 4.Hasło do servera (najczęściej prywatnego), 5.Nawet nie wiem . Gdy wszystko wpiszemy tak jak na zdjęciu możemy spróbować połączyć się z danym serverem naciskając Connect. Funkcje: Teraz postaram się omówić funkcje tego programu. 1.Odłączenie się z servera, 2.Przy nicku wyświetli się nasz komentarz jak coś tam wpiszemy, 3.Wchodzimy na Chat z innymi użytkownikami, 4.Ustawienia programu, 5.O programie, 6.Wyjście z programu, 7.Pomoc z programem. Jak przemówić? Klikamy na przycisk Setup: Zaznaczamy wszystko jak na obrazku, w pkt. 1, klikamy na klawisz, którym będziemy rozmawiać z innymi ludźmi. Dodatkowe funkcje: 1.Dzięki zaznaczeniu tej opcji nikogo nie słyszymy, 2.Dzięki zaznaczeniu tej opcji nasz mikrofon przestaje działać. To już wszystko, co miałem do napisania. Myślę, że poradnik przyda się wielu użytkownikom. www.vt-mix.pl To na tyle. Pozdrawiam |
| |
![]() |
| Tagi |
| instrukcja, mix, ventrilo |