| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Get RCON by D4dyLous // działa tylko z WebMod'em // CS 1.6 ! RCON Grabber [COLOR=#45a7a7]Serwery stawiane z różnych hostingów, VPS itd. oferują korzystną funkcję do zarządzania serwerem - Webmod. Ten z kolei nie należy do najbezpieczniejszych, przez co powstał program, który poprzez lukę zdolny jest pobierać server.cfg oraz users.ini z AMXX Program intuicyjnie prosty, myślę że osoby pragnące przetestować swój serwer pod tym kątem, powinni się zainteresować. Wybaczcie że wstawiam taki link, ale szukanie tego programu zabrało mi sporo czasu. Q: Nie działa... A: Upewnij się, czy serwer napewno korzysta z Webmod'a, w przeciwnym razie oczywiście nie będzie działać. Dla zbyt podejrzanych skan: Report date: 2010-12-21 19:48:48 (GMT 1) File name: webmod-rcon-grabber-by-dandy-exe File size: 3764224 bytes MD5 Hash: 0bd3ac56f5add06cfe334e715551779d SHA1 Hash: 267b60c22361aa5b94209dc726c525ab11f1c6e1 Detection rate: 0 on 16 (0%) Status: CLEAN Detections a-squared - Avast - AVG - Avira AntiVir - BitDefender - ClamAV - Comodo - Dr.Web - F-PROT6 - Ikarus T3 - Kaspersky - NOD32 - Panda - TrendMicro - VBA32 - VirusBuster - PAMIĘTAJ! Nie podoba Ci się upload? Sądzisz że informacje kłamią? - NIE POBIERAJ. Mi łaski nie robisz, co najwyżej sobie... UWAGA! Wyłącznie w celach edukacyjnych! Poradnik skopiowany z innego forum/strony. |
| |
![]() |
| Tagi |
| webmodem, dziala, d4dylous, rcon |