| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
|
| Puszczanie Muzyki w CS
Witam wiem, że był już taki temat ale to jest o wiele łatwiejsze w użyciu: ![]() Puszczanie muzyki za pomocą HLDJ 1. Na początku pobieramy HLDJ z załącznika na forum. 2. Teraz wypakowujemy ściągnięte archiwum. 3. Uruchamiamy aplikację hldj.exe. ![]() 4. Klikamy Yes w celu przejścia do dalszej części. ![]() 5. Tutaj także klikamy Yes. ![]() 6. W pierwszym okienku wybieramy klawisz, którym mamy zamiar puszczać muzykę. 7. W drugim zaś folder, w którym znajduje się nasza muzyka. ![]() 8. Zaznaczamy odpowiednio do gry, zazwyczaj cstrike. ![]() 9. Wybieramy interesujące nas opcje: * pierwsza to uruchamianie gry po kliknięciu przyciska ,* druga to zminimalizowanie aplikacji do traya (na pasku zadań koło zegara), * trzecia to zminimalizowanie aplikacji do pasku zadań przy starcie gry. ![]() 10. Aby uruchomić Audio Converter klikamy na .11. Przechodzimy do konfiguracji: * Engine: GoldSrc – gry hl1, Source – gry hl2, * Volume %: głośność w procentach, * Input directory: wybierz miejsce, gdzie znajdują się Twoje pliki mp3 z muzyką, * Output directory: zostaw Audio. ![]() 12. Klikając na program zacznie konwertować muzykę do formatu .wav![]() 13. Teraz możemy przejść do uruchomienia gry za pomocą przycisku ![]() ## Jak jesteśmy już w grze wpisujemy w konsoli LA, pokaże nam się wtedy lista piosenek, które możemy uruchomić. Każda piosenka ma przypisany własny numer w kolejności alfabetycznej. Poradnik mojego kumpla z ZakładuKarnego ja go tylko wam zaprezentowałem. Ja go sam używam i sprawdza się doskonale bo nie trzeba tysiąca bindów robić |
| |
![]() |
| Tagi |
| muzyki, puszczanie |