| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
|
| Jak grac dobrze w CS
Chcialem wam mniej wiecej powiedziec jak starac sie dobrze ogarnac gre w CS. Mam nadzieje ze sie wam sprzyda Enjoy It. Mam nadzieje że w czymś niektórym moge tu pomóc (chociaż tym początkującym). Źródło: Jak dobrze grać w Counter Strike - poradnik |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
|
ctrl c ctrl v kopiowane żywcem z wiaderko.com, w dodatku pierwsze z brzegu
|
| |
| | #3 |
|
|
moze i jest z wiaderka ale chcialem zeby sie tutaj znalazlo bo moze ktos akurat nie wie o tej stronce bo jest ona o NS raczej.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
|
Nie znać wiaderko.com ?? Prosze Cie ... Jak już kopiujesz to byś to choć trochę zedytował ...
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
|
najlepiej grac na diablo modach szybko się uczy bo jest ciężej zabić kogoś
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
|
Właśnie, że nie. Tam trzeba mieć lvl lub zajefajny item, żeby zabić, skill na takim modzie daje mniej niż 30 %. Najlepiej zacząć od botów, później jakiś FFA, tera TP, jeśli ogarnąłeś grę idź na HS poćwiczyć strzelanie headów. Tera biegaj i zabijaj. Przynajmniej tak zemną było. Teraz jak grałem kilka miechów w mody, to na zwykłym FFA jestem mięsem armatnim. Byle kto mnie zabija, nawet Skura xd. :-P |
| |
![]() |
| Tagi |
| grac |