| Pomoc Znajdziesz tu pomoc dotycząca konfiguracji serwera HLDS, oraz server.cfg i pluginów. Pamiętaj aby dobrze opisać swój problem, wtedy nam będzie łatwiej go rozwiązać! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Muzyka w czasie rozgrzewki (przerobienie pluginu GG)
Mam taką prośbę do osób, które się znają chociaż trochę na scriptingu. ![]() Chciałabym prosić o przerobienie plugiu, aby w czasie rozgrzewki leciała muzyka (ścieżka i nazwa najlepiej, jakby można później ustawić za pomocą cvaru). W pluginie jest rozgrzewka od razu, można ustawić czas jej trwania etc. Wrzucam całą paczkę z Internetu, bo jestem leniwa. Plik do edycji to gungame.sma.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Muzyka w czasie rozgrzewki (przerobienie pluginu GG)
Ja się znam słabo, ale mogę coś machnąć w oparciu o przeróbkę pluginu rozgrzewk na ffa (tam właśnie dodawałem muzykę ). Oczywiście jak znajdę czas |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
mogę zerknąć.. tylko najpierw przeanalizuję sobie logi z kilku serwerów |
| |
| | #4 |
|
Coś wyszło,
gungame jest na tyle mądrze zrobiony, że nie ma znaczenia czy mp3 czy wav, zasadniczo to nie testowałem ale powinno działać.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Działa. |
| |
| | #6 |
|
mógłbyś to samo zrobić tylko, że z gungame v2.12 ?
|
| |
| | #7 |
|
Łap, cvar taki sam.
|
| |
| | #8 |
|
a dałbyś radę zrobić tak, by można było dać do cvaru kilka utworów i są one odtwarzane po kolei (bądź losowo). tak by cvar mógł wyglądać tak: gg_sound_warmup sound/misc/jinglerozgrzewka.mp3;sound/misc/allrozgrzewka.mp3;sound/misc/lastrozgrzewka.mp3 dodam jeszcze, że jest mały błąd. otóż muzyke podczas rozgrzewki słyszą tylko osoby które są od początku na serwerze. jeżeli np. ktoś dołączy w połowie rozgrzewki, to nie słyszy już piosenki która leci. a i jakbyś mógł to wszystko zrobić w nowym gungejmie (jest w załączniku) to będę dozgonnie wdzięczny ![]() PS. wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku ! |
| |
| | #9 |
|
Nie da się odtworzyć dźwięku w CS'ie od wybranego momentu dlatego jak ktoś wejdzie później to już nie posłucha. Wersja z jedną muzyczką, nie mam czasu aktualnie zrobić obsługi paru.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| pluginu, przerobienie, rozgrzewki, czasie, muzyka |