| Polityka O wszystkich tych, którzy sprawują władzę w Polsce i na świecie. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Na kogo tu głosować ?
Ciekawi mnie na kogo teraz będziecie głosować ? Trochę tam się interesuje polityką i wiem jedno , że gdybym był pełnoletni to bym ani na PiS , ani na PO nie zagłosował. PiS - pierze mózgi wszystkim. Wsłuchajcie się w wypowiedzi tych młodych. A gdyby Jaruś był premierem to już wojna z Ruskimi na początek by była. PO - trochę przejadło się ludziom już PO trochę więcej obiecywali niż zrobili. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Na kogo tu głosować ?
Szczerze to J**** mnie to =] I tak wygra ten kto "musi" wygrać... |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
za korwinem xD
|
| |
| | #4 |
Ale Lepper miał racje jak wróci to im w dupach się po przekręca.
|
| |
| | #5 |
Korwin Mike ;x
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Mikke to jest rozwiazanie, choc mam poglady prawicowe, to jednak jego skrajna prawicowosc nie jest tez dobrem dla polski. Aktualnie rzadzi nami i bedize rzadzic PO-PIS... tak tez zosstanie na kolejne +/- 2 lata. Alternatywy? marne, opozycja SLD, PSLowa nie daje lepszej przyszlosci. Jest dzis niby takze PJN, ktore po programie jak widac daje nam same plusy...ale co z tego, jak nawrt kiedy dorwa sie do wladzy, to bedzie drugie PIS :/ Takze moi mili w najblizsyzch wyborach stawiam na bezpartyjnych :P |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Brakuję mi 3 lata do głosowania, ale głoswałbym na PiS |
| |
| | #8 |
|
Pierdolic polityke i tych pozal sie Boze "politykow" siedza tam jakies szczury ze wsi i co one kurwa wnosza do dobra naszego kraju ? Poza tym ze biora pieniadze za damski chuj ?
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
GDZIE JEST KRZYŻ !!!! GDZIE JEST KRZYŻ !!!! hehe Oczywiście Janusz Korwin Mikke |
| |
| | #10 |
| Wiek: 9
Jeżeli Samoobrona była jeszcze w sejmie, oczywiście na Samoobronę. Lepper, może był jaki był, ale gadał prawdę i ubiegał się o swoje. Gdyby nie Sex-Afera, zapewne nadal byliby popularną partią. Wolałbym już nawet Palikota, niż Tuska i innych Bronków. Chociaż rodzice zagłosują na PiS. Zrobiłbym to samo.
|
| |
| | #11 |
Weź odradź tego rodzicom głosu na PiS , WIESZ CO SIE STANIE JAK DOJDZIE KACZYŃSKI NA PREMIERA ? OMG , 1-7 dni po wygranej , Wojna Polsko - Ruska.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 9
Co wy pierdolicie, że wojna wybuchnie. W tych czasach jest to jedno z najmniej opłacalnych dla państwa i budżetu państwa, poza tym, inne państwa przestaną, dostarczać do Polski surowce, których Polska już nie ma i nie miała nigdy. Poza tym, nikt nie pozwoli na wojnę. To, że głosują na PiS to ich sprawa, jak byłbym pełnoletni, też bym głosował na PiS.
|
| |
![]() |