| Polityka O wszystkich tych, którzy sprawują władzę w Polsce i na świecie. |
![]() |
|
| | #46 |
|
| Odp: Legalizacja?
ja osobiscie jestem za legalizacja chociaż nigdy nie paliłem ale sie zastanawiam nad tym jak dla mnie to papierosy powinni zakazac a zielone zalegalizowac "KTO JEST ZA LEGALIZACJA NIECH PODNIESIE RECE W GORE"
|
| |
| | #47 |
| Wiek: 16
Ja uważam tak samo jak Gruby. W sumie to tak, marihuany nigdy nie paliłem, papierosów także. Jestem za legalizacją bo w sumie przecież papierosy są gorsze a wszędzie tego pełno. Więc, dawać zielone! |
| |
| | #48 |
| Wiek: 21
Oj Ania ania , nie znam osób , które palą dla szpanu Pali ktoś bo lubi , jak nie chcę to nie pali . Wątpię , że ludzie zaczną palić bo będzie zalegalizowane. Ci chcą palić to palą teraz. A jak Ty palisz , żeby potem kolegom w klasie się pochwalić to coś z Tobą nie tak jest |
| |
| | #49 |
@GRUBY Nie mogłem posta napisać bo ręce w górze trzymałem :< Piszę nosem ;x Cięzko Polskie znaki jest robić :< |
| |
| | #50 | |
| Wiek: 17
@Radeon Cytat:
| |
| |
| | #51 |
|
w akademiku palimy to swinstwo codzien| |
| |
| | #52 |
| Wiek: 18
U mnie w Rzeszowie też już dużo osób sprzedaje |
| |
| | #53 |
|
było na Korwina głosowac to by w biedronce sprzedawali xd
|
| |
| | #54 |
|
Korwin już wiadomo że nie przeszedł ale może w przyszłości legalizacja wejdzie w życie... W końcu to mniej szkodzi niż inne używki.
|
| |
| | #55 |
Ja powiem tak: tak jak alkohol tak i narkotyki miękkie są dla ludzi Nie wspomnę o tzw. `twardych` gdyż `ostro ryją banie`. Sam swego czasu byłem zafascynowany `trawką` ale odpuściłem, nie ma to tam to, odczułem pewne zmiany w sobie |
| |
| | #56 |
| Wiek: 17
Konopia zawiera składniki które zmniejszają ból oraz działają przeciwzapalnie a badania potwierdzają, że konopia jest bardziej skuteczna niż aspiryna w medycynie i Religi używana była od tysiącleci aż nagle została zakazana i uznana za narkotyk przez wszechwiedzących niewolników Babilonu słuchajcie trzymajmy się tradycji legalizacje teraz legalizacja tu. |
| |
| | #57 |
|
Im więcej spraw o dopalaczach i ich złych skutkach, tym więcej propozycji o legalizacji marihuany. Dużo opinii polityków teraz czytam, o tym, że to byłby dobry pomysł, więc trzymać kciuki |
| |
| | #58 |
Ooo. Ciekawie się robi dzięki tym dopalaczom |
| |
| | #59 |
Legalizacja? Hmm byle nie na ulicach w Pubach jarajcie do woli |
| |
| | #60 |
| Wiek: 18
u mnie nauczycielka od PO " A ty moze kolego ...powiedz nam cos o dopalaczach" ... " przykro mi nie uzywam wiec nie wiem " " ale powinienes wiedziec , kiedys Ci napewno przyjdzie spróbować " " przepraszam...to pani zna mnie lepiej ode mnie samego . Gratuluje . " Caly czas jebie pizde ... a ma takie pojecie jak i o zielonym jak i dopalaczach. Siiiick
|
| |
![]() |
|
| Tagi |
| legalizacjaz |
| |