| Polityka O wszystkich tych, którzy sprawują władzę w Polsce i na świecie. |
![]() |
| | #1 |
|
| Piotr Bober
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=w9E9Sb2YswA]YouTube - Piotr Bober Nowy Spot[/ame] Kurcze... mniejsze zło, gość po prostu fantastyczny, ale nie myślcie, że wszystko będzie tak jak mówi. Dociera do ludzi młodych, do inteligentnej inteligencji i przeciwstawia się ludziom inteligentnym inaczej. Hmmm jego strona mówi: Masz czasem ochotę rozwalić fotoradar? Chcesz, aby na Wyspie Słodowej można było legalnie pić piwo? Uważasz, że dopalacze to gówno? Masz serdecznie dość partii politycznych w obecnym kształcie? Drażni Cię blokada awansu życiowego młodego pokolenia? Jestem za wszystkim, lecz jak wiadomo to tylko słowa. Natomiast są one mocne i trafiają do ludzi. Strona kandydata: Witaj na iBober!!! A co Wy myślicie o tym Panu? Kilkanaście osób miało zaszczyt pić na naszej wyspie słodowej :] |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Piotr Bober
Jak dla mnie bardzo madrze gada. Tylko ciekawe ile zostanie z jego zapalu po wyborach...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Dobrze gada. Na "Wyspie" powinno pić się legalnie. Czy to w dzień czy w nocy. Tam jest ten klimat, zwłaszcza po 20 ! Chociaż byłem tam raz to zauważyłem i odczułem to =] Więc Wrocławianie głosować na niego żebym mógł następnym razem pić tam legalnie w dzień, a nie policja biega :< xD |
| |
| | #4 |
|
Flanki!!! Napieprzamy w składach 20v20 |
| |
![]() |
| Tagi |
| bober, piotr |