Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Polityka O wszystkich tych, którzy sprawują władzę w Polsce i na świecie.

Odpowiedz

Odsłon tematu: 426  
Stare 26-10-10, 15:13   #1

PO czy PIS - o ograniczeniu naszego naszego społeczeństwa

Martwi mnie postawa naszego narodu.

Dlaczego jak ktoś powie, że nie jest za PISem to jest wyzywany od masonów, idiotów, psów Tuska i tak dalej? Podobnie jest, jak ktoś nie jest za PO - natychmiast jest wyśmiewany, iż powinien walczyć pod krzyżem i tak dalej.

Mam pytanie, dlaczego rodzą się tacy ludzie, którzy znają dwie partie na krzyż, ponieważ wychwala je telewizja i głosują na nie, często z powodu mniejszego zła? Czemu ludzie, którzy nie znający się na polityce po prostu na czas wyboru nie zostaną w domu? Może najwyższy czas wreszcie się zainteresować innymi sprawami niż własnym życiem?

Dyskutujcie.
Stare 27-10-10, 14:36   #2

blubo

Odp: PO czy PIS - o ograniczeniu naszego naszego społeczeństwa

Nie mam bladego pojecia ... Ludzie sa ograniczeni no ale czego sie spodziewac...

Trzeba tu przyznac ze swietnym przykladem ograniczenia jest J.K. (wnioskuje to tylko i wylacznie z ostatniej wypowiedzi odnoszacej sie do wyborow samorzadowych). dlaczego?? A no dlatego ze jak ktos uzywa stwierdzenia "Jak nie glosujecie na PIS to nie wiecie co robicie" No to jest ograniczenie... Z 2 strony mamy PO ktore swietnie wykorzystuje obecna niedyspozycjie opozycji nie robiac nic kreatywnego... Bo i po co skoro nikt ich nie cisnie... w tym wszystkim uczciwie musze przyznac puchar zwyciestwa PO bo ladnie to rozgrywaja choc nie koniecznie porzytecznie dla nas ...
Stare 01-11-10, 00:11   #3

Odp: PO czy PIS - o ograniczeniu naszego naszego społeczeństwa

PO żeruje na mediach, zaś PIS na naiwności ludzi. Kraj obydwie strony obchodzi tyle, co mnie jutrzejszy deszcz.

Odpowiedz

Tagi
spoleczenstwa, ograniczeniu, pis

Ostatnio wyszukiwane
battlefield 3 multiplayer na piracie counter strike 1.6 download non steam counter strike 1.6 non steam counter strike 1.6 non steam download counter strike 1.6 non steam pobierz cs 1.6 download non steam cs 1.6 download non steam v32 cs 1.6 non steam cs 1.6 non steam download cs 1.6 non steam download v32 cs 1.6 non steam pobierz cs download non steam cs non steam download cs non steam pobierz diablo mod download cs 1.6 non steam ffa forum cs mapy cs mapy do cs mapy do cs 1.6 phoenix download phoenix program pobierz cs 1.6 non steam polskie serwery cs prototype spolszczenie ronaldo messi tapety na telefon 240x320 ujarani volta sq opony michelin masaĹź krakĂłw fasady budowlanka Auto