| Polityka O wszystkich tych, którzy sprawują władzę w Polsce i na świecie. |
![]() |
| | #1 |
|
| PO czy PIS - o ograniczeniu naszego naszego społeczeństwa
Martwi mnie postawa naszego narodu. Dlaczego jak ktoś powie, że nie jest za PISem to jest wyzywany od masonów, idiotów, psów Tuska i tak dalej? Podobnie jest, jak ktoś nie jest za PO - natychmiast jest wyśmiewany, iż powinien walczyć pod krzyżem i tak dalej. Mam pytanie, dlaczego rodzą się tacy ludzie, którzy znają dwie partie na krzyż, ponieważ wychwala je telewizja i głosują na nie, często z powodu mniejszego zła? Czemu ludzie, którzy nie znający się na polityce po prostu na czas wyboru nie zostaną w domu? Może najwyższy czas wreszcie się zainteresować innymi sprawami niż własnym życiem? Dyskutujcie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 24
| Odp: PO czy PIS - o ograniczeniu naszego naszego społeczeństwa
Nie mam bladego pojecia ... Ludzie sa ograniczeni no ale czego sie spodziewac... Trzeba tu przyznac ze swietnym przykladem ograniczenia jest J.K. (wnioskuje to tylko i wylacznie z ostatniej wypowiedzi odnoszacej sie do wyborow samorzadowych). dlaczego?? A no dlatego ze jak ktos uzywa stwierdzenia "Jak nie glosujecie na PIS to nie wiecie co robicie" No to jest ograniczenie... Z 2 strony mamy PO ktore swietnie wykorzystuje obecna niedyspozycjie opozycji nie robiac nic kreatywnego... Bo i po co skoro nikt ich nie cisnie... w tym wszystkim uczciwie musze przyznac puchar zwyciestwa PO bo ladnie to rozgrywaja choc nie koniecznie porzytecznie dla nas ... |
| |
| | #3 |
|
| Odp: PO czy PIS - o ograniczeniu naszego naszego społeczeństwa
PO żeruje na mediach, zaś PIS na naiwności ludzi. Kraj obydwie strony obchodzi tyle, co mnie jutrzejszy deszcz.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| spoleczenstwa, ograniczeniu, pis |
| |