| Pluginy AMXX Znajdziesz tu gotowe pluginy AMXX na twój serwer cs. Urozmaić rozgrywkę na swoim serwerze w tempie błyskawicznym! |
![]() |
| | #2 |
|
| Odp: Lista pluginów na inne fora!
Już 160pluginów! Jeszcze trochę i będzie świetne! Pomóżcie ludzie Globkowi!
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: Lista pluginów - przydatne pluginy
Od 4mc przyszło tylko 21 nowych pluginów to bardzo mała ilość. Prosiłbym BARDZO kogoś aby zaczął dodawać nowe pluginy, oraz żeby ktoś przejrzał wszystkie pluginy i zreportował te które mają linki na inne serwisy konkurencyjne. Dododatkowo ktoś mógłby pomóc w reklamie tych pluginów - wrzucić na kilka for. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Mogę znów pospamić, ale plugin wrzucać jako załączniki czy na hostingi zewnętrzne?
|
| |
| | #5 |
|
Na załącznik, a jak sie nie mieści to zewnętrzny ![]() Potem wejść na kilka for i w dziale reklam pododawać oprócz reklamy - linki do wszystkich pluginów. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Ja mogę trochę na forum dodawać na załącznik, ale bez reklamy na innych, bo czyściłam historię i poszły mi zalogowania na forach, gdzie miałam rejestracją, a nie pamiętam. :P
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Z wrzuceniem pluginów nie było by problemów ale jestem na tyle słabiak, że nie potrafię usunąć reklamy innej sieci w pluginie i dodać Voltowej.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Muffin - ściągaj z alliedmods najlepiej, tylko będziesz musiał opisy tłumaczyć...
|
| |
| | #9 |
|
Przecież w pluginach NIE MA reklamy! Pobierasz, opis też masz, wystarczy otworzyć archiwum, usunąć reklamę konkurencji, dodać naszą, opis poprawić jeśli jest biedny lub ma reklamę i gotowe! A i zwrócić uwagę aby nie kopiować emotek czy obrazków jak "info" "download" do nas na foum jeśli są na hostingu innego forum np adres obrazka jest taki: konkurencja.pl/lol.png = odpada imageshack.us/lol.png = OK bo nie jest z konkurencji ![]() Ponieważ jak strona ich padnie to obrazków nie będzie, a po drugie to jest ich i tak ma pozostać |
| |
| | #10 |
|
Fajne te pluginy |
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
Super hero nie widze tak ode mnie aby do 200 dojsc
|
| |