| Pluginy AMXX Znajdziesz tu gotowe pluginy AMXX na twój serwer cs. Urozmaić rozgrywkę na swoim serwerze w tempie błyskawicznym! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| CoD Mod by Dark - wersja 3 Informacja: Jest to modyfikacja cod moda wykonana przeze mnie na potrzeby mojego dawnego serwera. Jest to wersja na CoD: MW Beta. [stara wersja]. Zmiany wprowadzone w tej wersji: Co nowego posiada mod:
Dodane w wersji 2:
Dodane w wersji 3:
2 filmiki przedstawiające klasy inżynier i wojska rakietowe Cod Mod Dark Edition: Inzynier - YouTube Cod Mod Dark Edition: Wojska Rakietowe - YouTube i item http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-B16aCNzDvg CVARY: Statystyki www które obsługują te wersje moda http://volta-sq.pl/pluginy-amxx-28/6...tml#post236452 Instalacja: Standardowa Tabela z wersji 1 nie jest kompatybilna z wersją 2 i z wersją 3 należy usunąć starą tabele z bazy danych cvary sql się nie zmieniły Download: Wersje w załącznikach. Modele i dźwięki na zewnętrznym hostingu, bo trochę zajmują. Autor: DarkGL Źródło: amxx.pl |
| |
| | #2 |
|
| Odp: CoD Mod by Dark - wersja 3
Daj inny link bo pisze ze plik nie istnieje
|
| |
| | #3 |
|
A mozeby tak przeinstalowac FFA ? I wrzucic COD'a ?
|
| |
| | #4 |
Modele i dźwięki wgrane na nowo na zewnętrzny hosting. Link poprawiony w 1 poście. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
| Odp: CoD Mod by Dark - wersja 3 |
| |
| | #6 |
|
Przeciez to byla ironia glupi glupoli xD. Widze ze jest na liscie serwerow :P na oczy mi nie padlo xD
|
| |
| | #7 |
|
Jak to się instaluje!!
|
| |
| | #8 |
|
Prosiłbym o zaktualizowanie modeli bo wygasły .
|
| |
| | #9 |
Modele i dźwięki od nowa zuploadowane, link w 1 poście poprawiony. Na razie wgrałem je tylko na swoje konto, żeby wiedzieć, że jak usuną to znowu wgram. Na razie nie mam czasu na wgranie na darmowy hosting, więc jakby ktoś wyręczyłby mnie, nie gniewałbym się ;p [może kiedyś znajdę czas, bo moja prędkość uploadu nie powala] |
| |
![]() |