| Pluginy AMXX Znajdziesz tu gotowe pluginy AMXX na twój serwer cs. Urozmaić rozgrywkę na swoim serwerze w tempie błyskawicznym! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| World of Warcraft Mod World of Warcraft Mod (WoWMOD) Opis: Ogólnie o WoWMOD W WoWMOD wprowadzono masę przeróżnych magicznych przedmiotów dla każdej z klas. Większość przedmiotów z niższych leveli może być noszona przez te same klasy, ale im zdobywasz wyższy level. Dostajesz coraz więcej unikalnych przedmiotów, wyłącznie dla Twojej klasy. Nowości jakie wprowadzono do tego moda: • 80 leveli! • Do wyboru 8 ras takich jak: Nightelf, Gnome, Human, Dwarf, Orc, Tauren, Undead, Bloodelf • A także 6 klas: Druid, Hunter, Mage, Rogue, Warlock, Priest • Możliwość posiadania dwóch klas jednocześnie: Gracz wybiera na początku jakaś rasę oraz klasę, a po osiągnięciu pewnego pułapu w grze może wybrać dodatkową drugą klasę. Na przykład ma druida, a z pewien czas będzie mógł być również magiem. • Każda z ras ma unikalne cechy such as buffs/debuffs and resistances • A także każda z nich ma unikalne zdolności. • Oprócz kasy w CS, zyskujesz złoto za, które możesz kupować kolejne zaklęcia i przedmioty. • Sklep z zaklęciami (spell marchant): Możesz kupować oraz ulepszać te zakupione • Sklep z przedmiotami (item marchant): Do kupowania magicznych rzeczy. • Zbrojownia (armorer): Gracz ma możliwość kupowania uzbrojenia, takiego jak w prawdziwym WoW • W ekwipunku możesz posiadać, aż do 100 przedmiotów! • Możesz założyć swojej postaci aż do 10 rzeczy naraz! Jak w prawdziwym Word of Warcraft • Jeżeli spodobał Ci się UWC3 lub War3FT pokochasz także tego moda. Gra wciąga jak prawdziwym WoW Instalacja: Plik wowmod.amxx do addons/amxmodx/plugins Plik wowmod.sma do addons/amxmodx/scripting Folder WowMOD do addons/amxmodx/configs Folder sound do cstrike Folder sprites do cstrike Otwieramy w edytorze tekstowym plik amxmodx/configs/plugins.ini i dopisujemy na samym końcu: wowmod.amxx CVARY: WowMOD.cfg Komendy: • /autocast - Czary wykonują się automatycznie • /cast nazwa_czaru - Wykonuje wybrany przez nas czar • /commands - Manu z wszystkimi komendami • /charsheet - Wyswietla informacje o Twojej postaci • /drop nazwa_itemu - Wyrzucasz wybrany item • /examine nazwa_przedmiotu - dull green ring - Wyświetla informacje o przedmiocie. Informacje typu co zwiększa, poprawia itd. • /help - Pomoc • /inv - Pokazuje ekwipunek • /merchantmenu - Sklep, możliwość testowania zakupionych czarów • /mybadges - Pokazuje Twoje sprawności oraz poziomy • /remove nazwa_itemu - Usuwasz z siebie dany item • /remove_all - Zdejmujesz wszystko • /spells - Wyświetla listę zaklęć które aktualnie posiadasz • /spellmenu - Sklepik z czarami dla Twojej postaci, płacisz zlotem. • /save - Zapisuje • /sellspells - Przenosi do menu sklepu, gdzie możesz sprzedać zaklęcia. • /sellequip - Przekierowuje do menu sprzedaży przedmiotów • /wear nazwa_itema - Zakładasz dany przedmiot • /wear_all - Ubierasz się we wszystkie itemy które posiadasz w ekwipunku • /wowstats - Twoje statystyki • /who - Pokazuje informacje o graczach, ich levele etc. • /worn - Wyświetla aktualne noszone rzeczy, pierścienie, hełmy i inny głupoty, które zwiększają Twoje umiejętności. • /wowmod - Wyświetla główne menu • /wow - j.w |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
|
Jak bedzie powstawał (w przyszłości może) kolejny serwer Volty to może będzie to WoWMOD |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
|
Ciekawe o.0
|
| |
| | #4 |
|
|
Już miałem ochotę na niego ale brakowało mi serwera |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
|
wydaje sie przepakowany. wiecej czasu bedziesz spedzal na zakladanie i zmienianie itemw niz na sama gre
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
|
mysle ze bylby spoko zamiast hnsa mozna by bylo go wrzucic :P
|
| |
| | #7 |
|
to moze zmienimy jeden z opustoszalych serverow na to?
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
|
Bardzo dobry pomysł, mógłby przyciągnąć graczy a jak nie to dalej by pozostał serwerem takim którym był. HNS'a można zamienić na WoW 'Moda |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
|
nad hnsem od miesiacy trwaja prace wiec watpie - cedrik, jaila? xD
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 24
|
zrobcie glosowanie czy zamiast jaila ma byc wow czy zamiast hnsa ma byc wow |
| |
| | #11 |
|
|
wy jesteście jacyś walnięcie, nie mam zamiaru zamiaru zmieniać serwera co tydzień bo ciężko go rozkręcić bo jest steam a na tym zmienionym jeszcze mniej ludzi będzie grało ... rozkręcałem jaila 4 dni pod rząd cały czas siedziałem i zapraszałem, teraz czasem ktoś wbija i myślę że za miecha już będzie very good, tak samo było ze svenem .. napaliliście się a nikt nie grał, chcecie to przeróbcie któryś inny serwer na to bo ja nie mam zamiaru ale się rozpisałem
|
| |
| | #12 |
|
|
A moze mojego ffa.... stoi ciągle pusty..... albo z FFA Steam Zrobic Steam/Non Steam ?
|
| |
| | #13 |
|
jaila zostawcie, on sie rozkreci powoli. Szybciej wlasnie FFA bym zmienil na WOW. |
| |
| | #14 |
|
|
no ale zmienicie ffa i naprawdę nie będzie gdzie normalnie pograć bo tak to mod na modzie ... wiadome że serwer serwer steam nie będzie od razu się przepełniał od ludzi, ale trzeba trochę poczekać
|
| |
| | #15 |
|
Cedrik, FFA bylo walkowane od wiekow, a jak kazdy wie, na FFA jak sie chce isc, to idzie sie na bardzo znane, dobre, patrz KOBA Bstok [FFA], Strzelnica Wroclaw czy chociazby STER [FFA], tam nawet czasami w nocy ciezko sie dostac. Na dzien dzisiejszy najtrudniej wlasnie rozkrecic jest nowe FFA... |
| |
![]() |
| Tagi |
| mod, warcraft, world |