| Pluginy AMXX Znajdziesz tu gotowe pluginy AMXX na twój serwer cs. Urozmaić rozgrywkę na swoim serwerze w tempie błyskawicznym! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Gaben Mod Gaben Mod Opis: GabenMod, jest to mod do CS'a, który zmienia całą grę, możemy zabijać się miotaczem ognia, bazooką oraz wieloma innymi ciekawymi broniami, shotgun strzela normalnie lecz gdy pociski trafi w jakiś obiekt; np. ścianę to wybuchają. Gdy wpiszemy ( będąc adminem) w konsoli amx_gaben nick-gościa to będzie go ścigała figurka autora GabenModa, aż wreszcie go dogoni i zabije czyli tj; zwykły slay. Instalacja: 1. Ściągnij archiwum GabenMod by Libre 2. Wypakuj to archiwum 3. Skopiuj 3 foldery wypakowane z archiwum (sprites, models, addons) 4. Wklej je do cstrike 5. Wejdź do cstrikeaddonsamxmodxconfigs i otwórz plugins.ini i wklej: 6. Zapisz zmiany... 11. Zapisz zmiany, reset serwera i GabenMod w akcji Komendy: Wpisz /menu Aby kupić itemki dla swojej klasy Wpisz /smenu Aby kupić specjalne itemki Wpisz /help aby uzyskać pomoc Wpisz /class aby zmienić klasę Wpisz /buy aby kupić dodatkowe rzeczy Potrzebne moduły: - Fakemeta - Cstrike - NVault (if you're using the objectives plugin) Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwszy załącznik jest chyba oryginałem pluginem (więcej zajmuje). Drugi zaś jest chyba modyfikacją (mało zajmuje), ale nie jestem pewien. |
| |
| | #2 |
|
|
hehe... fajne :P
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
|
gralem, zjebany mod... ;O
|
| |
| | #4 |
|
|
to się nazywa 4fun
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 22
|
przekoksane
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: Gaben Mod
Witam. Ja mam 2 pytanka. 1, to który plugin odpowiada za AutoRespawn ? Chcę go wyłączyć, bo buguję się serwer i po śmierci nie można się ruszyć. 2, /smenu mi nie działa, co robić ? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
| Odp: Gaben Mod
zajebiste |
| |
![]() |
| Tagi |
| mod, gaben |
| |