| Operatorzy Dyskusję na temat operatorów komórkowych GSM. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| [TAJNE KODY DO ORANGE]
kod Orange na dziś to: 83JE7KAY -Tym razem na użytkowników czekają minuty do wszystkich sieci. kod Orange na dziś to: S85JHCM. Po wysłaniu można otrzymać 20 minut do Orange, które sa ważne przez 4 dni. kod Orange na dziś to: SA9832. Po wysłaniu można otrzymać 20 SMS/MMS Orange, które są ważne przez 3 dni. kod Orange na dziś to: 42K754SW. Po wysłaniu można otrzymać 10 minut do wszystkich sieci ważnych przez 2 dni. kod Orange na dziś to: N8725JY2. Po wysłaniu można otrzymać 20 wiadomości SMS/MMS do wszystkich sieci ważnych przez 4 dni. kod Orange na dziś to: W34GKPR. Po jego wysłaniu można otrzymać 15 minut na połączenia do Orange ważne przez 4 dni. kod Orange na dziś to: SW58S9. Po jego wysłaniu można otrzymać 30 SMS-ów do Orange wymiennych na MMS-y, ważnych przez 4 dni. kod Orange na dziś to: 79AGFE56. Po jego wysłaniu można otrzymać 15 minut do wszystkich sieci, ważnych 2 dni. kod Orange na dziś to: Z6M78RR. Po jego wysłaniu można otrzymać 25 minut do sieci Orange, ważnych przez 4 dni. kod Orange na dziś to: GGZ7H8. Po jego wysłaniu można otrzymać 35 SMS-ów do Orange wymiennych na MMS-y, ważnych przez 4 dni. kod Orange na dziś to: NIESPODZIANKA. Po wysłaniu można otrzymać 60 minut do wszystkich sieci, które sa ważne przez 7 dni. To ostatni kod w zabawie , dzis ostatni dzien by wyslac ! NA NUMER 80101 100% sprawdzone i dzialaja. SMS nic nie kosztuje a gratisy zawsze sie przydaja |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: [TAJNE KODY DO ORANGE]
byłem w orange hmm przez 9 lat (wcześniej była to Idea) i mogę powiedzieć jedno. Syfiasta firma, którą w tym roku trzeba zmienić. Bardzo droga a promocje są chujowe. To co masz w orange za 300zł masz w play za 120.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
A jaką mam gwarancję że nie przyjdziemi mi kolejny rachunek na Kwotę 300zł Już jeden taki dostałem a nie chciałbym kolejnego |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
pod jaki numer to wysłać ?
|
| |
| | #5 |
80101.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
moja cala szkola sie w to teraz bawi :F do tej pory mnie rozpierdala haslo "masz tajne kody do orange?" |
| |
| | #7 |
|
działa :P
|
| |
| | #8 |
więc jeżeli wyśle dzisiaj sms o treści "NIESPODZIANKA" pod numer 80101, koszt sms 0zł to przez 7 dni będę mieć 60 minut do wszystkich sieci? |
| |
| | #9 |
bedziesz mial 60 minut do wszystkich ktore mozesz wykorzystac w ciagu 7 dni |
| |
| | #10 |
Ale na 100% za free? wiesz nie chcę znowu rachunku na kilkaset złotych ![]() Dodane po 17 minuty: ... Przez to że mam na abonament to nie zadziała mi ;| |
| |
| | #11 |
W mixie i na karte dziala tylko ;p
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
mi tez nie dziala, a mam na karte. I tak zmieniam siec na play - kupilem juz starter, tylko smi locka musze zdjac |
| |
| | #13 |
Ja mam play i jest 100x lepszy niż drożyzna w Orange. Przykładowo w Play płacę obecnie 59zł za abonament, dostaje miesięcznie 69zł (350min) na rozmowy poza sieć, w sieci za darmo + 100min do wszystkich dodatkowo przez pół roku. W orange natomiast za 59zł jest 150min do wszystkich i 6000min do 5 wybranych numerów. Nie wspominam już o stawce poza abonamentem, bo w orange to kpina. A Play na karte i w mixie jest jeszcze więcej profitów niż w badziewnym orange. I mimo, że w playu lecą też w chuja o czym niejednokrotnie się przekonałem, to jednak i tak prezentują się najlepiej w tym całym syfie oferowanym przez konkurencje |
| |
| | #14 |
Ale tutaj nie chodzi o ktora siec jest lepsza tylko chodzi mi by uzytkownicy ktorzy maja Orange mogli sobie wykorzystac Tajne kody; ).
|
| |
| | #15 | |
| Wiek: 21
| Odp: [TAJNE KODY DO ORANGE] Cytat:
![]() /ja się przeniosłem, ale chyba uciekamy do mixa w plusie po 2 latach spędzonych w play ;p edoc | |
| |
![]() |
| Tagi |
| orange, kody, tajne |