| Operatorzy Dyskusję na temat operatorów komórkowych GSM. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Play
Jak Oceniacie Sieć Play? Licze na Ciekawe Odpowiedzi i Uzasadnione. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Play
Hmmm ja mam z orange. Ale planuje sie przepisac do play. Wszystko fajnie , ciekawe oferty. Tez bym sie chetnie dowiedzial.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 26
jako, że pracuje w play jestem wstanie odpowiedzieć na każde Wasze pytanie ![]() więc co konkretnie byście chcieli wiedzieć? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Dlaczego inni operatorzy chcą was wygryźć? ;p I, czy osobiście lubisz "Play" czy "to tylko praca" - phi. ![]() Am, no i ogólnie, czy mają ciekawsze oferty od innych...? Co lepsze? Abonament, karta? |
| |
| | #5 |
Ja mam Pytanie : Dlaczego do Play Tak Drogo xD jak sie dzwoni z innej sieci? |
| |
| | #6 | ||
| Odp: Play nikt nie gryzie playa ![]() lubię play za to, że jest zajebiście taniej od innych operatorów ![]() Cytat:
Cytat:
Wszyscy trzej operatorzy mają jednakowa stawkę mtr do siebie natomiast play ma znacznie wyższa ( ~40gr netto ) ze względu na fakt, że jako nowy opertator musiał mieć szanse na rozwój czyli posiadać większe zyski jak ktoś do nich dzwoni. Aktualnie stawka mtr skrupulatnie spada, ale obecnie operatorzy jak widać mają to w ***** i chcą sobie odbić 'straty', prosty rachunek koszt do playa 79 gr mtr jest ~50gr czyli operator zarabia prawie 30gr! gdyby obniżyli koszt ich zysk najzwyczajniej by spadł.. Dlaczego inni operatorzy nie obniża ceny za minutę do playa? ponieważ chcą zarabiać, bo Ci trzej operatorzy są nastawienia na zysk tylko i wyłacznie a play na obecna chwile na pozyskiwanie klientów. stawka MTR to ogółem temat rzeka i potencjalni klienci jej nie rozumieją | ||
| |
| | #7 |
No, mało co skumałem. No, więc czemu jak był niedawno jakieś reklamy orange/heyah. czy innych to było "oprócz play" - ja odczułem, że nie chcą play na rynku i wkurza ich, że konkurencja czy coś |
| |
| | #8 |
|
ja osobiście nei polecam play, sprawdź plus GSM dobra sieć zasięg wszędzie jest.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Przestań odkopywać stare tematy.
|
| |
| | #10 |
Tym bardziej, że założyciel to neo kid i popłakał się i odszedł... Więc nikomu to się nie przyda ;x |
| |
| | #11 |
No to co... Suvv powiedz mi czemu tak się opierdalają w tym play ? zamówiłem sobie pakiet internetowy na stronie, napisali że w ciągu 24h uaktywnią usługę i dostane owe ustawienia na telefon. Dopiero po 15 dniach kiedy zmieniłem telefon na dzień dostałem owe ustawienia haha tyle że to już nie na ten telefon ... |
| |
| | #12 |
jeśli chodzi o zamawianie ustawień na telefon to wystarczy wysłać sms na nr 9999 o treści 'play'. Jest to darmowe. Co do włączania usług to proponuje to robić przez telefon *111# tutaj możesz sobie włączyć/wyłączyć każdą usługę. |
| |
![]() |
| Tagi |
| play |