| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| Bugi nowej wersji diablomoda
Proszę zgłaszać tutaj wszelkie bugi z nowej wersji Diablomoda! WG WZORU! **** Kiedy bug występuje: Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Kiedy występuje?: Co się dzieje?: **** |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Od klasy Lowcy Kiedy występuje?: Kiedy sie strzela z kuszy Co się dzieje?: Pasek zdziebko myli, mniej wiecej w 80% paska mozna oddac juz strzal, sekunda do strzalu to jednak duzo i komus zycie moze uratowac. Druga rzecz, oczekiwanie na zaladowanie kuszy jest 2x dluzsze niz w standardowym diablo, celowa modyfikacja czy bug? //Niestety, nie da rady zrobić DOKŁADNEGO paska. Z długim ładowaniem naprawimy |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Kiedy bug występuje: caly czas Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Mefisto Kiedy występuje?: caly czas Co się dzieje?: nie dostaje expa //Naprawione |
| |
| | #4 |
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Druid Kiedy występuje?: Caly czas Co się dzieje?: Gdy ktos zginie ciagle sie odradza o.O //Naprawione Kiedy bug występuje: caly czas Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Amazonka Kiedy występuje?: caly czas Co się dzieje?: nie dostaje expa //Naprawione ---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 18:03 ---------- Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Mefisto, amazonka Kiedy występuje?: Od czasu do czasu, najczesciej po zmianie mapy Co się dzieje?: To bardzo ciekawe, ale podaje lvl 1 i nie nabija expa. Dopiero, gdy da sie reconnect, lvl jest wczytany poprawnie. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Kiedy bug występuje: Kiedy dostanie się item typu stalker, enviro , titsuit. Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Menfisto. Kiedy występuje?: Kiedy item jest w posiadaniu. Co się dzieje?: Nie redukuje widoczności. |
| |
| | #6 |
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda
Przy okazji skorzystam: Radeon patrz wyzej, bo dopisku chyba nie widziales.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Kiedy bug występuje: Przy niektórych itemkach. Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Ninja Kiedy występuje?: Kiedy Ninja ma item: stalker, tissuit, enviro. Co się dzieje?: Nie zawsze, ale ostatnio b. często ma 0 niewidzialności. |
| |
| | #8 |
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Bad, w DB mialo tak byc, przynajmniej ze stalkerem, bo jak ktos chwile pomyslal, to nozem dookola lata i trafi na hita. A co do tissuit i enviro, przydaloby sie zablokowac mozliwosc dropu, bo nie kazdemu chce sie co chwile maga brac.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Kiedy bug występuje: Kiedy ma się item np. Duża Torba lub Uniform Śmierci itp. Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Mefisto (nie wiem, czy inne nowe klasy też mają ten problem) Kiedy występuje?: Kiedy włączam item, czyli redukuje o 50% bodajże obr. Co się dzieje?: Kasa leci, a obr. są takie same. |
| |
| | #10 |
|
Kiedy bug występuje: Odkąd tylko się pojawił , cały czas. Zależy od klasy ? : wszystkie Kiedy występuje : Zawsze Co się dzieje : Mój exp zatrzymał się np na palku lvl 42 , 52 % exp. i nic nie idzie, próbowałem juz jak @Carbon mi podpowiedział zabić hosta granatem, to nic nie dało. Exp się zatrzymał na wszystkich klasach. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 28
Fragomen pisz pm do użytkownika http://volta-sq.pl/member.php?u=28045 |
| |
| | #12 |
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Kiedy bug występuje: Kiedy trafi się Koko na innej klasie, a tę klasę się zmieni bez wyrzucenia itemu. Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Baal Co się dzieje?: Baal wygląda jak kurczak. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Kiedy bug występuje: Gdy ktos dostanie ognistą tarcze na mefie Zależy od klasy? Mefisto Kiedy występuje?: po przerzuceniu lub daniu komuś tego itemu Co się dzieje?: jak przezuciłęm item to mogłem skakać 2x na nindży w powietrzu i uzywac ognistej tarczy |
| |
| | #14 |
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Kiedy bug występuje: U mnie od zawsze Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: niestety nie wiem, ja gram Magiem Kiedy występuje?: Gdy trafi mnie paladyn z pocisku Co się dzieje?: Item Dark Vision od razu traci wytrzymałość, bez względu na to ile jej zostało - dziś na jednej mapie zdarzyło mi się to aż 2 razy Kiedy bug występuje: Zawsze Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: niestety nie wiem, ja gram Magiem Kiedy występuje?: W następnej rundzie Co się dzieje?: Item Dark Vision nie pokazuje gdzie są nasi wrogowie //Czy ja wiem czy to bug, ten item zawsze był słaby, od stworzenia tak działał. Nie pokazywał wrogów w next rundzie i był słaby. Nie wiem, to już Wy ocenicie czy to bug czy nie. Ja po prostu staram się w jakiś sposób pomóc. |
| |
| | #15 |
| Odp: Bugi nowej wersji diablomoda Kiedy bug występuje: Dzisiaj wystąpił, ale nie wiem z jakiej przyczyny. Zależy od klasy? Jeśli tak to na jakiej?: Baal Co się dzieje?: Stałem się nagle niewidzialny, a nie dostałem żadnego itemu na niewidzialność przed wybraniem tej klasy, a oto dowód, zrobiony przez aqua. ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tagi |
| diablomoda, wersji, nowej, bugi |