| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera War3 |
![]() |
| | #31 | |
| Wiek: 20
| Odp: 1shot1kill = kpina i złodziejstwo Cytat:
| |
| |
| | #32 |
| Wiek: 17
| Odp: 1shot1kill = kpina i złodziejstwo
aha czyli chcą cię spławić takim czymś Zależy co zrobisz, mi się zdaje że dasz radę go złamac na jeszcze 2 miesiące ;P Zawszę jest jeszcze droga sądowa. Trwa w chuj długo ale może wyjść z tego rekompensata finansowa która może nam pomóc. ---------- Wiadomość dodana o 23:30 ---------- Tyle że trzeba mieć dowody na ich winę |
| |
| | #33 |
|
ze sprawą sądową wiąże się również ryzyko chciałbym zauważyć ... btw. sytuacja na warcraft'cie poprawiła się znacznie ;-) |
| |
| | #34 |
| Wiek: 20
W takim razie proszę o bieżące monitorowanie i zdawanie relacji z działania serwera (sam nie mam możliwości grać). Jeśli sytuacja faktycznie się poprawiła to myślę, ze miesiąc będzie satysfakcjonujący, zwłaszcza że przecież wcześniej przedłużył nam jeszcze o 2 tyg. Priorytetem nie jest to żeby ich wycyckać naginając fakty, tylko żeby to dziadostwo wreszcie zaczęło działać sprawnie...
|
| |
| | #35 |
| Wiek: 17
wiesz zawsze może się stać tak że będzie cacy bo odciążyli serwerownie ale po chwili znowu dowalą do pieca; no cóż oby było dobrze miłej gry wam życzę
|
| |
![]() |