| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera War3 |
![]() |
|
| | #61 |
|
| Odp: reklama
Mapa fy_buzzkill(moja ulubiona) wogole jej nie ma a z tego co wiem to wiekszosc graczy lubila tego typu mapy
|
| |
| | #62 |
|
od czwartku wracam na uczelnie więc postanowiłem, że ponaklejam ulotki na wiaty przystankowe na żabiance, przymorzu, we wrzeszczu... mam nadzieję iż spowoduje to napływ graczy ;-) do czwartku jest trochę czasu więc luknijcie na projekt ulotki i dajcie znać czy akceptujecie |
| |
| | #63 |
| Wiek: 28
Reklama jest czarno biała. Kolor przyciągający wzrok to, zółte tło i czarne napisy o różnej czcionce i ciekawym przekazie !
|
| |
| | #64 |
| Wiek: 20
Fajne |
| |
| | #65 |
| Wiek: 16
Uważam, że to dobry pomysł ;p
|
| |
| | #66 |
|
dziś czekając na autobus na wiacie przystankowej ujrzałem milion takich naklejek ![]() myślę, iż My moglibyśmy coś podobnego zadziałać ;-) P.S za cholerę nie da się ich zerwać ! - wiem bo próbowałem |
| |
| | #67 |
| Wiek: 20
ahhaahhaah wlepy |
| |
| | #68 |
| Wiek: 17
dobra rozkmina , wlepy juz nie raz o tym myslalem , ale kasa po3bna ! hihi... @ desi , podejrzewam ze to jest bardzo cienka , ale mocna warstwa kleju dlatego sie nie dalo zerwac ;D chyba ze nie masz paznokci jak ja =D |
| |
| | #69 |
|
| Odp: reklama |
| |
| | #70 |
powiem Ci ze nawet sie tym nie interesowalem , nie oszukujmy sie ![]() sadze , ze nie musi byc drogi jak 300 zl sie placi za 1000 ulotek |
| |
| | #71 |
| Wiek: 16
Był już temat o Vlepkach, jestem za ale gdy już ogarniemy sytuacje z dedykiem. Zrobi się zbiórkę czy coś w tym stylu.
|
| |
| | #72 |
No wlasnie i o to mi chodzilo ze potrzebna kasa , bo na razie wazniejszy dedyk
|
| |
![]() |
|