| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera War3 |
![]() |
| | #31 |
|
| Odp: PsychoStats statystyki
Albo mi sie wydaje, albo staty na war3 nie sa zresetowane.
|
| |
| | #32 |
| Wiek: 24
| Odp: PsychoStats statystyki |
| |
| | #33 |
| Wiek: 21
Steamid Used STEAM_0:1:18745410 183 STEAM_0:1:8867339 13 <<<czy to znaczy ze ktos sie podemnie podszywa? ;d |
| |
| | #34 |
akurat JaCo w tym przypadku ciężko mówić o podszywaniu, to tak jakbyś ukarał kogoś kto ma na głowie czapke św. mikołaja, za podszywanie.
|
| |
| | #35 |
| Wiek: 21
dlatego pytam czy ktos nic nie wie na ten temat :]
|
| |
| | #36 |
|
cos % hs dalej szwankuje.
|
| |
| | #37 |
| Odp: PsychoStats statystyki |
| |
| | #38 | |
| Wiek: 25
| Odp: PsychoStats statystyki Cytat:
Dodane po 1 59 minuty: zrestartowałem wszystkie statystyki w psychostats, uruchomiłem logowanie 'od nowa', ze względu na te liczenie hs. monitorujcie i dajcie znać czy jest już ok. Pozdrawiam, d | |
| |
| | #39 |
prosze bardzo, psychostatsy sie zaktualizowały i naliczają od początku. hitboxy działają, myślę że jest w porządku |
| |
| | #40 |
|
Witam tak sobie patrze na moje psychostaty: PsychoStats - Player Stats for PEMY i wydaje mi sie ze ktos sie podemnie podszywa. Teraz to sprobuje udowodnic: w zakladce steam id used: Used STEAM_0:1:12265826 49 STEAM_ID_LAN 10 -nigdy po zresetowaniu psycho nie laczylem sie z ns pod swoim nickiem dodatkowo: w zakladce 8 player session time: 2011-01-14 @ 11:15 - 11:20 cs_arabstreets -tego dnia, czyli dzis nie gralem w cs, o tej godzinie bylem w szkole. w ogole wyglada to tak, jakby ktos wbijal regularnie pod moim nickiem, ale gral dosc krotko, bo i wczesniej widzialem rozne podejrzane wejscia. Teraz przejde do sedna. Da sie zrobic tak, zeby staty byly zapisywane na steam id, bo teraz to chyba wyglada tak, ze jak ktos wbije z ns'a to nalicza staty na moje konto. |
| |
| | #41 |
oczywiście że się da. ostatnio tak było, to wszystkie NS'y miały te same staty :P Specjalnie ustawiłem żeby zliczało staty na nicki. jak tylko przejdziemy w 100% na steam, to zmienię sposób zliczania, i Twoje statystyki zostaną na nowo przeliczone po adresie Steam_Id i się poprawią (lub pogorszą) - w zależności od skilla |
| |
| | #42 |
|
dobra, dzieki za odpowiedz, az tak mi nie zalezy, tak o poprostu poruszylem ten temat na moim przykladzie.
|
| |
| | #43 |
| Wiek: 23
Troszkę odświeżę ten temat. Czemu nie działają psychostaty na wc3ft?
|
| |
| | #44 |
co konkretnie masz na myśli?
|
| |
| | #45 |
| Wiek: 23
o już działa działałeś coś?? bo już od jakiegoś czasu zaglądałem i pusto było |