| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera War3 |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 12
| Odp: Nowości na WC3
nie da sie przegladac przeciwnej druzuny !!
|
| |
| | #32 |
| Wiek: 25
W związku z ciągłymi problemami z przeglądaniem drużyny przeciwnika przez admina na dzień dzisiejszy plugin odpowiadający za tę funkcję został wyłączony. Przeglądać obie drużyny może teraz każdy gracz. Wkrótce pojawi się plugin ograniczający rozmowy na serwerze na takiej zasadzie, że martwi rozmawiają ze sobą nawzajem niezależnie od drużyny w której są, natomiast żywi słyszą tylko swoją drużynę. Zapobiegnie to podpowiadaniu, a pomoże w wychwytywaniu cheaterów. Odnośnie noża volverine - przeanalizuję jeszcze raz tę kwestię, bo faktycznie, sam zauważyłem ten problem, pochłonięty jednak byłem tym pluginem od administratorskiej możliwości przeglądania wszystkich graczy i nie miałem czasu zerknąć do scyzoryków. Kwestia minmodelsów - z tego co mi wiadomo to temat był już poruszany i wówczas były zapewnienia że wykrywanie cl_minmodels pracuje poprawnie. Sprawdzę jednak. |
| |
| | #33 |
| Wiek: 20
Polecam plugin deadtalks, który obecnie funkcjonuje z powodzeniem na serwerze FFA |
| |
| | #34 |
| Wiek: 21
Wezcie moze cos z robcie zx tym ogladnaiem teamow. Nawet jako admin widze tlyko swoja druzyne :| Pozatym alltalk jednak dobrze by bylo aby nie znsotal usuwany
|
| |
| | #35 |
| Wiek: 25
widzisz, przy wrzucaniu aktualizacji do konfiguracji wczoraj zerwało mi połączenie. już jest ok. a odnośnie alltalka to uzasadnij lepiej swoją wypowiedź dlaczego uważasz że lepiej będzie jeżeli zostanie tak jak jest? EDIT: cl_minmodels jest teraz na bierząco sprawdzany i wymuszany na graczach. |
| |
| | #36 |
|
alltalk mimo wszystko buduje klimat
|
| |
![]() |
| Tagi |
| wc3, nowosci |