| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #31 |
|
| Odp: Zawiechy
Spraye są zablokowane, ale nie w tym problem (chyba, że w połączeniu): Plugin od ANTYspamu pułapkami i jednocześnie od /free jest przyczyną zwiech! Poszukajcie innych lepszych pluginów! ---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:24 ---------- Wgrany został poprawiony plugin use_button_once, czekam na informacje dot. zwieszek! ---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 15:34 ---------- No i jak z crashami? |
| |
| | #32 |
| Wiek: 16
Nie piszą to chyba dobrze |
| |
| | #33 |
| Wiek: 17
Na razie z tego co gram nie było zawch .
|
| |
| | #34 |
|
Jak na razie jest dobrze. |
| |
| | #35 |
| Wiek: 21
Jeszcze nie widziałem zawiechy. Ale coś serwer się przycina, laguje trochę, czasami. Nie wiem, może to moja wina. |
| |
| | #36 | |
| Odp: Zawiechy Cytat:
, ale to mało możliwe .
| |
| |
| | #37 |
|
to dobrze, lepsze laggi (bo albo crash na 30minut albo lekkie lagi). Na lagi pomaga restart serwera, ale chyba jakoś damy radę bez tego Bo przecież nie ucieknie aż tyle graczy co przy crashu.
|
| |
| | #38 |
Lagów już nie widzę. Przed chwilą zawiecha i chyba jeszcze trwa. Nie wiem, czy jakiś plug wgrałeś, czy przez to, że ja zmieniłem mapę. ---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 11:59 ---------- Jednak to nie przez to, że zmieniałem mapę. Znowu zawiecha/crash. |
| |
| | #39 |
| Wiek: 18
Raz na jakiś czas mogą wystąpić same, nie radzę zmieniać pozornie pluginów. Grałem na Dr, gdzie crashe występowały raz dziennie, dlatego napisali program, który sprawdza stan serwera i ew. wymusza restart. Na Dr to jest zwyczajnie normalne.
|
| |
| | #40 |
|
Manimatrix, nic nie było zmieniane. Mapa crashuje.
|
| |
| | #41 |
| Wiek: 18
Wyprzedziłem tylko fakt, że każda zwiecha = zmiana pluginów (bynajmniej tak reagowałeś), więc spokojnie. Nie sugeruję, że coś zmieniłeś, tylko zaleciłem, żebyś nie zmieniał jeszcze ;>
|
| |
![]() |
| Tagi |
| zawiechy |
| |