| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| Nowe rzeczy na serwerze deathrun ! STATYSTYKI ONLINE ! Na stronie: http://radeon.unixstorm.org/deathrun/ znajdziecie statystyki graczy (czas na serwerze) oraz rekordy przejścia mapy oraz graczy z największa ilością rekordów! W przypadku nagminnego skracania map - postawimy pluginem niewidoczne ściany, które temu w 100% zapobiegną ! Link do statystyk na stronie głównej forum obok subfor działu deathrun ! WIĘCEJ FPS DLA KAŻDEGO ! Komendy: a) /fps lub fps b)/fpsback lub fpsback Po wpisaniu komend na sayu z odnośnika a) ustawiają się następujące cvary u gracza:
Z powodu problemów z serwerem szybkiego ściągania - fast download było niedostępne. Problem został naprawiony, a wszystkie brakujące mapy - zostały wgrane na fast dl (w przypadku gdyby jakaś nie była wgrana). Deathrun shop ! (testowo) /drshop - Otwiera menu z rzeczami /mypoints - pokazuje punkty gracza Opinię na temat tego pluginu prosimy pisać w tym temacie. Mniej crashy ! Plugin naprawia wiele błędów silnika counter-strike (half-life) związanych ze źle zrobionymi mapami typu deathrun. Dzięki temu serwer będzie miał o wiele mniej crashy ! VIP ! Już wkrótce ! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Nowe rzeczy na serwerze deathrun !
No patrz jaki cham jeden wredny zabrał mi robotę :f Czekałem, aż rozwinie się temat z propozycjami i miałem wprowadzać stopniowo zmiany, a tu kurwa zonk Ja się tak nie bawię |
| |
| | #3 |
|
To się zabierz za robienie poke/war3/diablo (zacznij od map) |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Na poke zawsze jest coś do roboty ! Nie narzekaj Swoją drogą vip to oprócz wyglądu będzie miał jakieś udogodnienie ? |
| |
| | #5 |
|
| Odp: Nowe rzeczy na serwerze deathrun ! STATYSTYKI ONLINE zostały dodane również! Więcej info w pierwszym poście !
|
| |
| | #6 |
|
Viva el Radeon & Korzen^ |
| |
| | #7 | |
| Wiek: 17
Ja widzę tylko jeden problem ze statystykami: Cytat:
| |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Co do Vipa - proponował bym - 3 życia na start - glock'a z 12 nabojami - 150 hp - biały kolor nicku ( admin ma zielony jak coś napiszę ) I nie wiem wymyślcie coś, ciekawego co by się sprawdziło. Dodane po 26 minuty:
Dodane po 16 minuty: Aha i usunąć ten stary licznik rekordów. A z drshopa, trzeba usunąć linijkę odpowiadającą za to, że po zginięciu odejmuje pkt. |
| |
| | #9 |
|
| Poprawka dt Dr. Shop
Poprawka dotyczy pluginu Dr. Shop, gdyż strasznie jest zbugowana. Proponuję najpierw usunąć pliki Nvault, aby każdy gracz miał wyzerowane /mypoints , gdyż w tt nalicza się na -. Wklejka 130470922911112 - AMXX.pl: Support AMX Mod X Kod nalezy skomplikować. plugin nie testowany, jeżeli nadal będzie naliczał na - prosze o napisanie tego tutaj. Komenda blokująca chodzenie w pluginie fps to: cl_backspeed 999 gdy wpiszemy /fpsback, ustawia standardowo cl_backspeed 0 http://amxx.pl/wklejka/130471128611112/ Kod sma do fps, też nie testowany. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Proponuje 2 rzeczy do VIPa : - odrobinę większą grawitację - nowy wygląd |
| |
| | #11 |
|
|
| |
| | #12 |
Dziękuje bardzo, Radziu :* Te punkty, końcowe gdzie będzie się zapisywało czas, będą powstawać z czasem. Będę przebywał aktualnie na serverze, to będę stawiał na każdej mapie. Myślę, że nikogo to nie zbawi. |
| |
| | #13 |
|
odejmowanie punktów za śmierć nadal odejmuje, jeżeli skorzystałeś z mojgo przerobionego sma, to powiedz, pomyslę jeszcze nad nim
|
| |
| | #14 |
|
A ja to bym dał dla adminów Vipa za free ;D
|
| |
| | #15 |
Vip dla admina? Tylko dla tych, którzy działają na rzecz servera. A i dosyć często jest tak, że wyłącza się limit mapy i takowa, trwa dopóki, admin jej nie zmieni. A i prosił bym Cię Radziu o to, abyś zresetował ranki, jak już większa część map, będzie miała punkt końcowy, ale to dam znać jeszcze. |
| |
![]() |
| Tagi |
| deathrun, serwerze, rzeczy, nowe |