| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 23
| Odp: Nowe rzeczy na serwerze deathrun !
no w sumie vip dla adma za free chyba będzie , no w końcu tez płacimy i dbamy o serv ale jeżeli góra zarządzi inaczej to sie kupi zeby nie wyglądało głupio ze admini nie maja |
| |
| | #17 |
| Wiek: 16
Płacicie to za składki na admina, imo to jest coś innego i vip osobno.
|
| |
| | #18 |
|
| Odp: Nowe rzeczy na serwerze deathrun ! prostowniczek, Twoich przeróbek nie wgrałem. Sam poprawiłem. Deathrun shop dalej nawala więc wgrywam Twoją wersję, zobaczymy jak teraz działa ![]() |
| |
| | #19 |
| Odp: Nowe rzeczy na serwerze deathrun ! |
| |
| | #20 |
| Wiek: 21
Tajku - Ty nawet nie grasz już na DR. Dr shop już jest i ładnie się sprawuje. |
| |
| | #21 |
no ok drshop jest.. ale Radeon chciał poznać nasze zdanie więc mówię, bo wiem jakie niektóre itemy są wkurzające to nie to że nie gram na DR. nie gram wcale w csa. ale jak powrócę to na pewno też na DR bo to nie jest mod który mi się znudzi poza tym nadal mam admina więc mam prawo się wypowiedzieć |
| |
| | #22 |
| Wiek: 21
Ja nie mówię, że nie masz prawa, tylko tak wiesz, nie grasz a z góry oceniasz ; )
|
| |
| | #23 |
no kurwa... nie gram ale na pewno będę grał. na jedno wychodzi bo zmiany pozostaną tak czy tak, więc to mnie dotyczy jak najbardziej. gdybym nie znał tego pluginu z drshopem to bym się nawet nie odzywał mógłbyś się przyczepić gdybym się wypowiadał np w podaniach o admina bo obecnie nie gram. wtedy bym zrozumiał. |
| |
| | #24 |
| Wiek: 20
Taik nie narzekaj :P Skoro plugin się przyjął wśród graczy i zatrzymuje ich na serwerze, to dlaczego miałby nie zostać. Najwyżej jak będzie za bardzo wkurwiać ludzi albo się znudzi to się go po prostu wywali i tyle |
| |
| | #25 |
ale ja się wypowiedziałem tylko na "nie". to jest moja opinia na temat tego pluginu. przecież nie napisałem że chce go od razu wywalać. o co ten szum?
|
| |
| | #26 |
| Wiek: 20
Ale nikt szumu nie robi, więc luz |
| |
| | #27 |
|
Wiecie co wam powiem? Ja bym usunął DR Shop, a przynajmniej grawitacje, bo nie zgrywa się ona dobrze z tym systemem rekordów. Przykładowo na Evolution ~~20 sekundowy kz, kupujesz gravitke , przechodzisz w 5 sekund tak samo młyn ~~30 sekund z gravitką 3 sekundy -.-
|
| |
![]() |
| Tagi |
| deathrun, serwerze, rzeczy, nowe |