| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
|
| | #46 |
| Wiek: 21
| Odp: Galeria Dziewczyn DR
Black nie wybrzydzaj nie patrzy się tylko na piękno zewnętrzne ; ) uroda przeminie ; ) Jak dla mnie Obie Koleżanki są ładne . Nie można zapominać o tym też , że fotki lubią kłamać . Na sam wygląd lecieć też nie ma sensu , bo co Ci z ładnej ,z którą nie pogadasz ; ) Takie moje zdanie ktoś może się nie zgodzić jego sprawa :| Ja tam już dawno oduczyłem się patrzeć tylko na wygląd | Paradox |
|
| |
| | #47 |
|
Jak wejda na forum to je zgwałcicie tymi postami^_^ Jak dla mnie są niezłe ale widziałem lepsze sory kotek mam nadzieje ze tego nie czytasz xD
|
| |
| | #48 |
| Wiek: 21
pedauy!! hy hy
|
| |
| | #49 |
|
Panowie, zapraszam do Wawy. Ze mna nei bedziecie musieli martwic dziewczynami z csa Oczywiscie jak melanz, ze mna nie wypali(na co jest mala szansa) to sie poswiece i no coz sam bede musial sie wami zaopiekowac |
| |
| | #50 | |
| Wiek: 22
| Odp: Galeria Dziewczyn DR Cytat:
| |
| |
| | #51 |
|
o jeny jeny Dać wam dziewczyne i forum ********* :P Wy agenty jesteście jak nic ;P tylko Dupki wam w głowie [mi też ale to nic xD]---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:01 ---------- dajcie close :P bo się masakra robi chcecie to na PM z nimi po[flirtujcie]'zmawiajcie |
| |
| | #52 |
|
Zamykam, a wszyscy nieudani podrywacze przez neta,z podejściem "fajna ****" niech spadają na fotke :loled:
|
| |
| | #53 |
|
racja :P Geje rullez XD Joke
|
| |
![]() |
|
| Tagi |
| dziewczyn, galeria |