| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| Deathrun
Na zebraniu wywnioskowalismy ze w koncu bedzie deathrun. Prosze o podawanie pluginow i propozycji w tym temacie.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Deathrun
Auto bh?? Plusy: -gra staje się przyjemna, nie męcząca Minusy: -więcej dzieci. |
| |
| | #3 | |
| Wiek: 18
Globek, i tak bedzie tam duzo dzieciarow, wiem co mowie, bo obserwowalem juz zdziecinienie jednego serwera bedac adminem ![]() Pluginy? Hmmmm... Moze czapki, tak 4fun. OffTopic: Cytat:
| |
| |
| | #4 |
Traile może?? Chodzi o te "ogony" za ludźmi. @UP Thx ;d |
| |
| | #5 |
Ogony ladźą serwa podobno czy coś. Tak to, auto bh proponuje off i jedynie zrobić by po skoku nie zwalniało. Mhm, może voltowe mapy? Raku? Ja też, za tydzień kolega mnie uczy mappingu.
|
| |
| | #6 |
Na 100% odradzam wszelkiego rodzaju nowe modele + wkurzajace muzyczki. Nie dosc ze zbedne, to jeszcze odstrasza.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
pluginy podawac a nie tylko propozycje !
|
| |
| | #8 |
Propozycje tez sie przydadza, na 100%. I juz mi sie cos przypomnialo, radze zablokowac mozliwosc gry na sofcie i latarke, bo latwiej widac pulapki. ---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ---------- A i przyda sie wymuszanie 100 fps, nikomu nie zaszkodzi a pulapek tez nie ujawni. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 22
plugin wrzuć a nie samo stwierdzenie !
|
| |
| | #10 |
|
No... w takim tempie to za rok tego nie zrobimy... Póki co nikt nie podał ŻADNEGO linku do pluginów!
|
| |
| | #11 |
Nie chcialem robic offtopu odpisujac Anodzie, ale nie pamietam nazw, wiec trudno mi jest wyszukac owych pluginow.
|
| |
| | #12 |
|
Nieznam dobrze angielskiego... Dam tu 4 linki pluginow: DeathrunManager by TeddyDesTodes - AlliedModders Deathrun Manager by xPaw v3.0.3 [13/02/2010] - AlliedModders Ultimate Deathrun Maps Fixer v1.7 - AlliedModders DeathRun Lock Buttons - AlliedModders |
| |
| | #13 |
| Wiek: 23
tylko takie coś udało mi się znaleźć. no i proponowałbym vipa dla adminów i FK. VIP DeathRun Działanie: Do rozgrywki DR dodaje pare udogodnień i przywilejów dla VIPa. Udogodnienia: -Tylko vip może mieć więcej niż 100fps. -Masz inny model (w załaczniku żołnierz us army - taki jak u nas )-say /vips wyswietla vipow online -say /chcevipa wyswietla okienko z tym co może VIP i ile kosztuje -VIP moze uzywac admin_chat -Rezerwacja slota Jak dać komuś VIPa? do pliku addons/amxmodx/configs/users.ini dopisujemy linijkę: "nick" "hasło" "bir" "a" |
| |
| | #14 |
|
Tkb dobre , ale bez slota ;p
|
| |
![]() |
| Tagi |
| deathrun |