| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 17
| Odp: Deathrun
Tutaj proponuje dodac Radio na ten pomysl wpadl dzis TaiKouBou , jak sobie zasuwalismy na projetocs dzisiaj z Paradoxem ladnie serwer rozkrecamy ![]() potrzebuje plugin radio RMF ITP a tutaj tez myslelismy o trail'ach , wiec tutaj podaje link Nice player trail - AlliedModders obydwa fora sa zaufane ![]() P.S. Nie ma wiekszego sensu dodawania jakichs hat'ow czy takich ******* , ale z tego co pamietam to gralem kiedys na DR , gdzie byly DRShopy tutaj macie wszystko : http://cs-puchatek.pl/pluginy-amxx/5...shop-40-a.html Pozdrawiam Black |
| |
| | #17 |
| Wiek: 23
no radyjko by się przydało. traile - niektórzy narzekają że im zasłania to podczas gry ale ja tam nie widzę różnicy, przynajmniej trochę kolorowo będzie ![]() czapki - bez sensu drshop - może być ale żeby za szybko pkt nie dało się nabijać bo potem każdy biega z diglem albo noclipa robi i ucieka z terro |
| |
| | #18 | ||
|
Traile dodane: przykładowe komendy: Cytat:
"[Radio] Hard Style" "[Radio] Reggae - Rastastacja" "[Radio] Drumm and Base" "[Radio] Minimal" "[Radio] Punk rock" "[Radio] Dub step" Proszę mówić, które nie działają ![]() Komendy: Cytat:
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 11:15 ---------- Od teraz pod /playmusic macie do wyboru: Hity, disco-polo, szanty, muzyka chrześcijańska, house, punk, hardstyle, reggae (polskie), hip-hop (polski) i wiele, wiele innych! | ||
| |
| | #19 |
| Wiek: 16
a może auto bh dać do sklepu jeżeli już ? i ze skelpu granaty zabrać (przynajmniej he). Też każdy powinien na początku mieć 35hp (jeżeli nie ma) Ogólnie to ja jestem przeciwnikiem auto bh bo na początkach dr tak nie było, i wtedy nauczyłem się dosyć bh. Więc, gdy umiem go robić bez abh fajnie jest bo mogę się "wybić od innych graczy. W każdym razie jeżeli abh ma być, to do sklepu.
|
| |
| | #20 |
|
Nie autobh jest super , dodaj jeszcze trance/techno
|
| |
| | #21 |
| Wiek: 23
na server z autobh łatwiej zebrać ludzi, zapełnić server. a na razie nam zależy żeby go rozkręcić |
| |
| | #22 |
|
Proponuje zrobic menu , jedno do colorow traila , a drugie do stylow traila.
|
| |
| | #23 |
| Wiek: 17
nie pamietam kogo tak prosilem o radio z rapem ale sie udalo i dziekuje bardzo bo mamy wielu Rapowych Fanatykow i chcialem bardzo podziekowac w imieniu reszty Fanatykow PL HH |
| |
![]() |
| Tagi |
| deathrun |