| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| Serwer?
Ja juz widze wasze za milowanie do serwera 4fun. Nikt nie wchodzi tylko widze cheaterow jak juz wejda... A wiec po co ma stac pusty serwer? Zauwazylem ze duzo osob z volty nawet lubi sie odprezyc na jail breaku. Wiec jak sie wpisze tutaj 30 osob , ze jest za. To ja sie pomecze ale bedzie on dobrze zrobiony. Napewno byloby menu pod "Z". Modele straznikow i wiezniow. Informacje o sprayu. Mozliwosc przeszukania wieznia w celu wykrycia broni. Czapki i inne. Gralem na jailbreaku tez czesto z cieuszem co mysle jakby sie bardziej udzielal na forum to moglby byc adminem Oraz fandango i pare innych osob moglo by sie zalapac. Mysle ze 15 postow + 1 tydzien na forum i podanie na mini admina. Ta osoba dostaje mini admina za darmo na 2 tyg. Bo 2 tygodniach ma wybor czy wykupic admina na 4 miesiace - 25zl przelewem czy stracic admina.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Serwer?
Po raz kolejny? To nie odpali albo będzie tak samo jak wtedy - pełno dzieci i nie ogar, trochę się grało ale później doszło się do wniosku, że nie warto.
|
| |
| | #3 | |
|
| Odp: Serwer? Cytat:
Wiesz lepiej zeby bylo pelno dzieci itp. niz zeby byl pusty serwer. Jakbys nie widzial za serwer jeszcze sie placi , a kase w bloto wywalac?
| |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
no ja jestem za lubię takie mody w których nie chodzi tylko o to żeby strzelać na oślep ;p |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Ja Oczywiscie Jestem "ZA" , Dosyc Długo gralem na jailach to moj ulubiony mod . Lepszy niz 4fun na 100% |
| |
| | #6 |
|
No zobaczymy 2:1 . Tez lepiej jak cieusz i fandango uzyskaja adma. W tedy nie dosc ze bedzie sie rozkrecale serwer i beda admini , bo na adminow 4fun zapalu nie widze.
|
| |
| | #7 |
Moje zdanie jest chyba oczywiste ![]() Za i pomogę w administracji |
| |
| | #8 |
|
Jestem oczywiście za. Zawsze pykałem na jailu z Fandango on wie oco chodzi;D
|
| |
| | #9 |
Jestem oczywiście ZA.Jeden z fajniejszych modów moim zdaniem |
| |
| | #10 |
|
Wkopując coś dla Gecia ![]() ![]() Jestem za ![]() Tylko że ja zbyt ogarniam także lepiej zasady zostawić mi |
| |
| | #11 |
Widzę, że sporo "młodych" się na to pisze ![]() Miło ;d |
| |
| | #12 |
|
6:1 Potrzebuje jeszcze 3-4 osoby do organizacji. 1-3 osob do tworzenia regulaminu. 1-2 osoby do sciagania map , testowania ich i potem robienia paczki. |
| |
| | #13 |
|
Jestem za tym zeby zrobic jail break
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 18
Oczywiście za JB Rlz. Jbc to pisz steam to mogę pomuc mam bardzo dużo mapek.
|
| |
| | #15 |
|
jestem chętny do testowania map lub ich ściągania i robienie paczek |
| |
![]() |
| Tagi |
| serwerz |