| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| 4Fun
Serwer niedlugo ruszy bedzie to 4FUN. Narazie jest w trakcie pracy ale narazie moge teraz powiedziec tyle:
---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 19:17 ---------- Serwer otwary zapraszam. Narazie sa tylko te mapy: |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: 4Fun
bez przesady z tymi pluginami, bo sie grac nie bedzie dalo... co to jest ten bank? I dzwieki przy HSie wielkie NIE! Zaraz wszystkie dzieci przez mikro beda powtarzac " ale urwal!" .. :/
|
| |
| | #3 |
|
serwer 4fun to chyba nie tylko takie małe mapy? jakieś duże, rozbudowane, grywalne (ratsy?) też się przydadzą |
| |
| | #4 |
|
Dobry pomysł z tym 4fun gram nieraz ale ciągle de_dust de_dust2 i inferno nudne dajcie jak radeon powiedział ratsy bo są częstą mapą w 4fun
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Póki co chyba lepsze małe mapy, bo mało luda będzie. Z opisu pluginów, wygląda mi serwer bardziej na przerobienie go prawdziwego/realnego niż 4fun. Ale może to przyciągnie ludzi. |
| |
| | #6 |
|
no no ok zara wbijam
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Niby fajnie ale w pierwszej kolejności wywaliłbym: + Po Headschocie odglosy siema eniu , ale urwal , jestem hardkorem itp. z czasem moze dodamy wiecej. + Uderzajac kogos tworzy sie przynim aura , kolor zalezny od temu Ej to nie kminie? Czemu fun skoro miał być sc2? To chwilowe tak ? |
| |
| | #8 |
|
| Odp: 4Fun |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
Super będzie i jest :P
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Swietny miecz? ![]() A nie swietlny? |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
nie wiem czy można, ale plugin od /shop ma opcje kupienia broni. a np. na fun_cars (czy jakoś tak) jest tylko nóż, a niektórzy kupują jak jest admin to zwraca uwagę, ale jak nie będzie to będzie rzeźnia |
| |
| | #12 |
|
| Odp: 4Fun |
| |
| | #13 |
|
Ale kupują przez /shop rozumiesz? ![]() Czy to ja nie rozumiem? |
| |
| | #14 |
|