| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| Postępy w Stracraft modzie
Są aktualnie 4 klasy (dodamy jeszcze dwie klasy zergów)
------------- Jest 30lvl które można zdobyć, w razie dodania klas - będzie zwiększony. ------------- CT ma model gordona z HL (buguje się, zmienić na żółnierza!) Terro nie ma modelu, będzie miało zombie. ------------- Trzeba dodać mapy kosmiczne ------------- Są zrobione unoszące się bronie jak w Unreal Tournament czyli unoszą się nad ziemią i kręcą (sprawdzić czy się kręcą), oraz są podświetlone. ------------- Zmieniony model pistoletu usp (zmienić, kiepskie animacje) ------------- Zmienić modele broni: glocka,usp (up), deagle, mp5, m4, ak47, awp, krowy, noża ------------- [ame="http://www.youtube.com/watch?v=KGVZgk7AMy8"]YouTube - Starcraft STIM PACK!![/ame] [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZYTPgW5PJFU&feature=related"]YouTube- StarCraft Marine Quotes[/ame] [ame="http://www.youtube.com/watch?v=-2WYZ0jBjR0&feature=related"]YouTube- StarCraft BattleCruiser Quotes[/ame] |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Postępy w Stracraft modzie
Taaaa, modele tańczące są świetne ;D
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Oo ładnie ;D Oby tak dalej |
| |
| | #4 |
|
a) Tworzymy sc2 na superheromod - czyli lvl'e, mozna mieć kilka klas i łączenie zerg+terran (bieda) bez protosów, brak itemów, brak takich bajerów. b) Tworzymy sc2 na podstawie diablo - lvl'e, itemy, 4 klasy zergi dla Terro (maja swoje modele) i 4klasy terran dla CT, po jednej klasie Protosów. |
| |
| | #5 |
|
b wydaje mi się bardziej rozbudowane i chyba lepsze. Bo łączenie klas to będzie masakra , tak samo jak na sh mod :P a itemki + średnie skille (już w klasach) = niezła zabawa |
| |
| | #6 |
|
Fajnie, mam nadzieję, że niedługo będzie można zagrać. ![]() Edit b. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Lepiej b). A czy będzie można być beta testerem ;D moda ? Tzn. czy mod będzie wgrywany po trochu, żeby sprawdzić po kolei niektóre rzeczy. Czy od razu cały, jak będzie gotowy. |
| |
| | #8 |
Jest wgrywany po trochu na byłe GG :P
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
Ja tam jestem za b), bardziej ciekawie bedzie.
|
| |
| | #10 |
b) będzie łatwiej i bez łączenia klas bo bd masakra jak w tej nowej ver moda war3 co miliony klas na raz itd można mieć |
| |
| | #11 |
|
Lepiej zrobić b wiadomo system DIABLO moda z itemami jest znany i lubiany.
|
| |
| | #12 |
|
B zdecydowanie !!! pozdro all |
| |
| | #13 |
|
Jestem za B ale proponuje ograniczyc lvl ponieważ jak wpadnie taki nowy gracz i zobaczy same 90+lvl to se raczej nie pogra...
|
| |
| | #14 | |
|
No niestety , ale brak bazy pod starcrafta. Proponowal bym zrobic Super Hero Moda z ok. 50 lvlami + ok. 100 mocy Cytat:
| |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
Zombie w trybie full hardkore. Zrobic tak, ze poprostu ciagle sa swarmy, plague, nemesis, itd. a zwykle zarazanie wywalic. Ew. jak wam sie chce w to bawic, to kiedys probowalem stworzyc polaczenie WC3FT + ZM, w sensie ze niezarazeni nabywaja moce WC3FT, zombie lekko wzmocnieni i napieprzanka. Pozamieniac niektore skille (kryt. granat bodajze mialem zamienic na granat odrzucajacy, a napalm z HE przerzucic na smoga). Wszystkie w trybie plague. Ogolnie troche roboty, jak chcecie to z mojego pomyslu mozecie skorzystac, ja i tak juz dawno stracilem do niego cierpliwosc.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| modzie, stracraft, postepy |